As the final sanction starts, Gwen finds herself forced to stand alone. The planet descends into anarchy as violence hits the streets.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
eee eeee nienawidze tego serialu. No i powolutku rozpadło się Torchwood. Najpierw Owen i Tosh. Potem Ianto. A na końcu Jack się załamał. Ale nie dziwie mu się... to co musiał zrobić... straszne.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Pierwsze dwa odcinki były świetne. Kolejne dwa były trochę gorsze, ale i tak utrzymywały poziom. Ostatni odcinek był dobry, ale spieprzyli zakończenie.
Jack musiał poświęcić wnuka dla dobra całego świata.. No i niestety się załamał. Mam nadzieję, że po spotkaniu z Doctorem wróci dawny, dobry Jack i będzie chciał wznowić działaność w Cardiff. Bo w tym odcinku mi się wogóle nie podobał.
Uwielbiam Gwen i strasznie mi jej szkoda po ostatniej scenie... Podobały mi się sceny z ucieczką... Chciałbym, żeby Gwen spotkała Doctora, jeszcze raz...
a ja wcale nie polubiłam bardziej Gwen w tym sezonie. Jak dla mnie dalej jest irytująca. Jack, Jack wcale nie miał łatwego wyboru. Nie wiem czemu Ci się nie podobał w tym odcinku. Jestem ciekawa jak Ty byś się zachowywał gdybyś miał taki ciężar na swoich barkach. No i torchwood jest serialem mega dramatycznym, nie mogli nam dać szczęśliwego zakończenia.,
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Wiadomo, że to musiała być straszna decyzja do podjęcia i nie mówie, że zrobił źle, bo też bym prawdopodobnie tak postąpił. Chodziło mi o to, że jakoś do mnie nie przemówil w tym odcinku ogólnie.
Co nie znaczy, że go nie lubie, bo Jack jest świetny.
Najlepszy, a zarazem najsmutniejszy epizod Torchwood Po obejrzeniu tych pięciu odcinków stwierdzam, że był to najlepszy sezon. Dla mnie z powodzeniem mógłby być to koniec serialu. Torchwood odeszło by w wielkim stylu. Teraz tylko wypada nam czekać czy jednak BBC da zielone światło do kręcenia następnego sezonu. Jestem strasznie ciekawy jakby dalej wyglądał ten serial po takich wydarzeniach - po stracie Tosh, Owena i Ianto. Spodziewam się, że do TW dołączył by Rhys.
Przez ten sezon na każdym odcinku siedziałem jak na szpilkach. A odcinek 5 to majstersztyk. W odróżnieniu od Chrisa, stwierdzam że wg mnie właśnie nie spieprzyli zakończenia... zakończenie musiało być jak całe 3 sezony niesamowicie dramatyczne.
Żałuję tylko jednego... że ten sezon sobie tak odkładałem. Bo jestem niebywale zadowolony teraz po jego oglądnięciu
PS: Spodobało mi się bardzo zdanie Gwen, które wypowiedziała na początku do kamery...
"Sometimes the Doctor must look at this planet and turn away in shame..."
Końcówka smutna, mimo że teoretycznie wygrali. Właściwie cały odcinek taki był... ucieczka z tymi dziećmi z siostrą Ianto, fragmenty, kiedy żołnierze zabierali je ze szkoły - wzmocnione jeszcze przez muzykę... Ianto nie żyje, Jack odszedł Hub zniszczony... nie wyobrażam sobie w tej chwili, jak będzie wyglądał kolejny sezon...
Smutne zakończenie bo inaczej być nie mogło. By pokonać obcych Jack musiał poświęcić swojego wnuka przez co się załamał i odszedł. Bardzo szkoda. Jednak liczę, że teraz spotka Doktora, jeszcze przed S04. Odcinek strasznie mi siępodobał, cały czas było czuć to napięcie, ale jak mam być szczery czuje lekki niedosyt. Torchwood nie stanęło do walki przez co się zawiodłem. Jack po śmierci Ianto się poddał, a Gwen próbowała ocalić tylko grupkę ludzi zamiast walczyć o wszystkich. To takie nie w ich stylu. Samo pokonanie 456 też takie na siłę. Bardzo mi się podobało wspomnienie Doktora. Liczę, spotka się z Gwen w planowanym crossoverze. Podobało mi się też jak zakończono wątek Frobishera.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p