A young girl trapped in a coma by her wicked stepmother sets off a series of murders based on the fairy tales her father reads her. Meanwhile, Sam tries to get Dean out of his deal.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Mi się podobał. Dziewczynka która zabija, a inspiracje czerpie z braci Grimm. Początek był dobry, ale od "kopciuszka" odcinek był nużący. Sam nie zerwał umowy, ale za to pozbył się demona, ciekawe kto za nim stoi.
A moze tym ktory trzyma kontrakty jest Lucyfer! W koncu w poprzednim odcinku powiedziane było ze Lucyfer istnieje jako ,, Bog" - stworca demonow! Nikt go nigdy nie widział nic o nim nie wiadomo oprocz tego ze wygnany był z Raju! Moze Sam jest jego synem lub ma domieszke jego krwi co czyni go wyjatkowym! Zóltooki demon miał go przygotowac na wojne z ,, dobrymi '' potem Sam miał na tronie piekieł zasiasc! To by nawet miało sens ! Dlaczego inne demony na niego poluja i tak bardzo go nie nawidza ! Takie moje małe przypuszczenie ! Co wy na to?
Mi odcinek się podobał, bywały lepsze, ale ten miał niezły klimat. Babcia była niezła Zaplusował również dlatego, że nie był to kolejny epizod o walce z demonami, które uciekły z piekła, a o wkurzonym małym duszku
A może tym który trzyma kontrakty jest Lucyfer!
Też mi się tak wydaje. Skoro Sam był ulubieńcem Azazela, więc może by potencjalnym antychrystem Co więcej z odcinka na odcinek staje sie bardziej brutalny i nie ma żadnych skrupułów...
Macie rację tak samo pomyślałem!! Sam może być Antychrystem dużo by to wprowadziło dramaturgi Hehe a ten jego rysuneczek, zajebiaszczy Odcinek taki sobie, ale może być, taki trochę inny...
jak dla mnie odcinek był fajny nawet bardzo pomysł z bajkami Braci Grimm był strzałem w 10! coś innego... portret pamięciowy Sama był pierwsza klasa i motywy jak Sam opowiadał Deanowi o co kaman w bajkach...
też uważam że szefem jest Lucek i zapewne zależy mu na śmierci Deana który trzyma Sama po dobrej stronie...
Taifun napisał(a):najgorszy odcinek jaki widziałem oprócz końcówki. Powinno być więcej głównego wątku.
a tam, gadasz... bywały gorsze.
A z głównym wątkiem to nie mogą iść bardzo na przód, bo by im się pomysł na sezon szybko skończył W pierwszym i drugim sezonie też tak było, że wszystko się rozkręciło na końcu.
by im się pomysł na sezon szybko skończył W pierwszym i drugim sezonie też tak było, że wszystko się rozkręciło na końcu.
dokładnie a "główny wątek" opiera się na wątkach pobocznych, którymi są zmagania z demonami, duchami i innymi upiorami. Więc logiczne jest to, że scenarzyści nie mogą się skupic na jednym. Urokiem tego serialu jest urozmaicenie "strasznych" historii
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
KraX napisał(a):Ciekawy pomysł na wskazanie mordercy poprzez zabijanie jak w baśniach. Odcienk był taki nie szczególnie dobry.
Motyw głównego potwóra był całkiem pomysłowy, czegoś takiego nie było jeszcze. A co do całego odcinka to był taki sobie, ale końcówka dawała radę. Coś tak czułem, że Sam strzeli...i strzelił.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
A według mnie oryginalny pomysł z tymi bajkami choc jako całość nie wypada zbyt najlepiej (raczej średni). A co do końcówki to już w pewnym momencie pomyślałem ze z Sama jest taka kompletna ciapa i nie zastrzeli tego demona.
Duch dziewczynki, która została otruta przez swoją macochę i próbuje się skontaktować z ojcem i do tego zabija - straszne.
Sammy zdecydował się na odważny ruch. Zabił demona z którym Dean zawarł umowę. Gdyby wierzyć temu demonowi, to nic braciom to nie da, bo rozkaz poszedł od kogoś wyżej, kto bardzo chce duszy Deana... Hmm, ciekawe kto to może byc. Lucek? Rysunek Sama powalił mnie na łopatki.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Podoba mi ten nowy Sam , zrobi wszystko by ocalić brata . Szkoda , ze zabicie tego demona od umowy nic im nie daje.
Odcinek do momentu kopciuszka fajny. Najlepsza była babcia i jej zatrute jedzenie i to z jaką miną zabijała . Wilczek też spoko , a kopciuszek już nudny. Fajny był moment gdy bracia zobaczyli żabę .
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p