Informacja
Serial opowiada o losach klubu motocyklowego Sons of anarchy, który oprócz przykrywki czyli warsztatu samochodowego zajmuje się handlem bronią. Szerszy opis znajdziesz tutaj. Sons of anarchy do pobrania z naszego downloadu
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Końcówka świetna! Jak zwykle zresztą. Podkład muzyczny i akcja bardzo dobrze ze sobą współgrały. Gemma wie w końcu, że porwano jej wnuka i jeszcze oddała ojca do domu opieki. To się na niej odbiło. Mam tylko nadzieje, że teraz nie podda się Stahl. SAMCRO wie, że Abel jest w Belfaście - czas na małą wycieczkę i naprawienie tamtejszego oddziału klubu. Akcja w "aptece" świetna! NIezłe strzelanie, trochę niespodziewane ale miły dodatek. No i potem jak wpadł Clay z resztą Podobała mi się kłótnia Tary i Jaxa w domu Nate'a. bardzo fajnie zagrana.
Odcinek był świetny jak zawsze! Gemma dowiedziała się o Ablu, mam nadzieję, że się nie zgłosi dobrowolnie do FBI. Strzelanina w aptece też była kozacka, ładne wsparcie na końcu dostali. Szykuje się podróż do Irlandii, jestem ogromnie ciekawy, jak to dalej się rozwinie.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Wreszcie nadrobiłem Sons of Anarchy. Serial mi się strasznie spodobał, nawet trafił do grupy moich ulubionych. Pierwsze dwa sezony miażdżyły, lecz ten moim zdaniem jest już słabszy. Wciąż dobry, ale nie tak rewelacyjny, jak dwa poprzednie. Sam nie wiem czemu, może brakuję mi Half-Sacka, którego strasznie lubiłem...
Co do tego odcinka, to zastanawiam się, co Jimmy kombinuje. Od początku mi się ten koleś nie podobał. Jax tak samo zaczyna mnie denerwować. Rozumiem, że jego syn zostal porwany, ale nie podoba mi się jego zachowanie wobec Tary, którą lubię. Zobaczymy, jak się potoczy dalej akcja, obym szybko zmienił zdanie i ten sezon był równie niezwykły, jak poprzednie!
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Bardzo dobry odcinek. Przyzwyczaiłem się już, że nie jest to serial, w którym pada 100 trupów w 40 minut Należy jednak stwierdzić, że tempo jest nieco słabsze od poprzedniego sezonu. Osobiście nie uważam jednak tego za negatywny aspekt trzeciego sezonu. Jest to po prostu jak dla mnie "nowa wizja" Sons of Anarchy. Jimmy zdecydowanie coś kombinuje tak samo jak irlandzki "Ojczulek".
Scena rozstania Gemmy z ojcem naprawdę bardzo dramatyczna i poruszająca (świetna gra aktorska). Gemma dowiedziała się o porwaniu swojego wnuka i doprowadziło ją to do utraty sił. (ciężko się generalnie dziwić)
Belfast, czy nie Belfast? O to dylemat na kolejne odcinki.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Szkoda mi Gemmy, bardzo przeżyła pożegnanie z ojcem. I to ciągłe "I want to go home!' uderzyło mocno emocjami. Najmocniejsza scena odcinka. A teraz jeszcze dowiedziała sie o Ablu.
Między Tarą a Jaxem wciąż nie kolorowo , ale w tym przypadku sądzę , że gorzej być nie będzie i nic złego tu sie nie powinno stać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p