pobierz plik w całości
Claire chce zostać bohaterką ratując ludzi w potrzebie, lecz jej biologiczna matka stara się ją zmusić, aby podała prawdziwy powód tej nagłej zmiany. Peter wraz z bandą z którą uciekł uczestniczy w napadzie na bank. Noah rozmawia z panią Petrelli w sprawie przydzielenia nowego partnera, przydzielony zostaje mu... Sylar. Noah i Sylar wyruszają do banku, gdzie Peter ratuje Noah. Zjawia się jednak Future Peter i zabiera go z ciała w którym go umieścił. Matt dowiaduje się, że był obiektem "zdolności" malarskiej człowieka, który go uratował na pustyni. Tracy wyrusza w poszukiwaniu Niki, w ten sposób poznaje Micah.
Data emisji: 29 września 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ale wszystko jest zaczarowane i sie gmatwa Łotrow juz złapano wszystkich czy murzyn zdołał uciec? Dziwne ze w 3 odcinkach sobie porodzaili skoro ten volum tak sie nazywa. Wyglada na to ze głowny przeciwniekiem bedzie postac dla ,ktorej pracuje szybka dziewczyna.
Ktoś miał linię produkcyjną Niki,Tracy i chyba jeszcze innych? kombinują strasznie, żeby nie przekombinowali. Coraz mniej mi się widzi ten serial, no ale może jeszcze się naprawi
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Ja myślę, że z villansami jeszcze nie koniec No i Heroes jak Heroes myślę sobie Sylar/Mr.Bennet lol, najlepsi partnerzy ever + cieszy mnie, że Sylar się nie zmienia i cały czas zaspokaja ten głód
nie pamiętam dokładnie ale czy Sylar( zanim miał moce chyba zegarkami się bawił?) nie chciał żeby jego matka była z niego dumna? Z tamtą nie wyszło, to możę z tą matką wyjdzie o ile nie pomieszałem czegoś
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Ale czemu on nie uciekł albo nie zabił pani Petrelli albo coś, to i tak wygląda jakby stracił jaja
Nie jaja tylko moce, haitańczyk był przy nim
A odcinek trzymał w napięciu, może i jest to chaotyczne ale zdecydowanie lepsze od drugiego sezonu. Doktorek produkuje Niki/Jess/Tracy i jeszcze jakąś, może to są jego moce. Najbardziej mnie zatkało jak okazało się że Niki jest jednak w trumnie i zginęła. Ale może to i dobrze bo nie będzie przedłużania z Micahem i Monicą i zajmą się ciekawszymi postaciami. Piter został uwolniony z Jessiego i zabrany do przyszłości, mam tylko nadzieje że następny odcinek nie będzie w całości jej poświęcony. Jednak w odcinku najlepsze były dwie pary - Sylar i Noah oraz Claire i Meredith. Lubie jak się one pokazują a Sylar jak zwykle mistrzowski, tak jak Angela jak przyniosła mu jedzonko^^ Parkam wciąż siedzi na pustyni, nudne się to robi. A z Hiro jak zwykle można się pośmiać i teraz wylądował na Level 5
Świetne, świetne, świetne. Mi się strasznie podobało, aż szok. Sylar/Noah, aaaaa! Uwielbiam ich. Sylar jeszcze taki ulizany, prosimy o więcej w ich wspólnym wykonaniu. Peter wydostała Petera z Jessiego i teraz lecą do przyszłości, ciekawe czy coś zmienił. Hiro, no i po co otwierałeś tą koperte? Teraz musi gonić za tą formułą, lol. Nikki/Stacy... Ale sie zapowiada akcja z nimi. Jest ich więcej! Tylko jak ten doktor je 'stworzył'? Szkoda Micah i samej Nikki.
Szkoda właśnie trochę Nikki , a Tracy to pewnie jest jej siostrą na bank Sylara to już nie da się chyba z resocjalizować Noah - wiadomo było ze nie odpuści za to co zrobił córce. No i gdzie ta Claire pojechała ?
Ps. Jak dla mnie za bardzo już mieszają , no ale może coś się rozkręci. Póki co brakuje tego klimatu co był w 1 sezonie:P
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p