pobierz plik w całościMiejsce: Nowa Ziemia Czas: rok 5,000,000,053 Wrogowie: Macra Towarzysz: Martha Jones
Doktor proponuje Marcie jeszcze jedną wycieczkę, tym razem w przyszłość. Zabiera ją na planetę Nowa Ziemia, gdzie dziewczyna zostaje porwana przez dwójkę młodych ludzi wyruszających na autostradę. Doktor czując się winny rozpoczyna poszukiwania Marthy, a przy okazji dowiaduje się, że ludzie podróżujący tą autostradą są na niej uwięzieni. Spotyka również swojego dawnego przyjaciela Twarz z Boe, który wyjawia mu wreszcie swój wielki sekret.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
I Twarz Boe umarła. Czyżby Doctor nie był ostatnim z Panów Czasu? W sumie to wszystko jest możliwe, bo przecież Dalekowie powinni już z 10 razy wyginąć Odcinek mi się podobał, fajne było to skakanie z pojazdu do pojazdu Doctora
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Taa, to tak jak wspomniałam, niektórych w tym serialu po prostu nie da się zabić na stałe No i 1/3 tajemnicy FOB się wyjaśniła, teraz musisz czekać na season finale na resztę A jest na co czekać zapewniam. Doc skaczący po tych samochodach był rewelacyjny Plus w tym odcinku naprawdę muszę pochwalić CGI, bo przecież odgrywało ogromną rolę a wyszło im to naprawdę świetnie. No i Martha zmusiła Doctora do rozmowy, go Martha Srsly, nawert Rose się to nie udało. Plus durny Doctor miał wyrzuty sumienia no i powinien. Zresztą tak juz to pomiędzy nim i Marthą jest *shakes head*
Najlepszy był Doctor skaczący po samochodach, a te ich podróże kilku letnie korki O w końcu FOB, pomógł ludziom i umarł ehh zrobił ostatni dobry uczynek i papa Doctor nie jest sam, oooh ja chcę wiedzieć już teraz o co chodzi ale skoro udało się naszemu Doctorowi, to może jeszcze jakiś Time Lord się uchował Właśnie zatkało mnie to, że w końcu ktoś go zmusił do rozmowy
Robi się bardzo ciekawie... Doctorek nie jest ostatnim Panem Czasu we wszechświecie Pewnie więcej dowiemy się podczas season finale.
Marta dalej nie wzbudza u mnie pozytywnych emocji. Ale nie przeszkadza mi... mogli trafić gorzej z towarzyszką Doca.
Zaskoczony zostałem, kiedy Doctorek przysiadł się do M. i zaczął jej opowiadać o sobie, swojej planecie. Rose poczuła by się obrażona. Jej się nie udało
Tristan napisał(a):Robi się bardzo ciekawie... Doctorek nie jest ostatnim Panem Czasu we wszechświecie Pewnie więcej dowiemy się podczas season finale.
Skąd wiedziałeś?
Tristan napisał(a):Marta dalej nie wzbudza u mnie pozytywnych emocji. Ale nie przeszkadza mi... mogli trafić gorzej z towarzyszką Doca.
Końcówka mimo wszystko smutna. Face of Boe nie żyje... Doc wspomina swoją planetę... Korek... był spory... 18 metrów! Dobry dzień! Doc ich uwolnił, ale chyba nie zrobił nic z tymi stworzeniami żyjącymi pod miastem? Doc nie jest ostatni? Ciekawie, bardzo ciekawie!
Doktor nie jest ostatnim Time Lordem? No mam nadzieje, że stworzą na podstawie tego jakąś ciekawą historię. Jak zawsze zresztą Bardzo mi się podobało jak Doktor opowiadał o swojej rodzinnej planecie. Aż smutno się zrobiło. Martha jest dobra, ja ją już bardzo lubię Szkoda tylko, że tak mało miała scen z Doktorem. Skakanie po samochodach bardzo fajne Trochę przypominało Star Warsy Korki tragiczne - to nawet u nas jest już lepiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p