Sam and Dean come in contact with a rabbit's foot that gives them good luck until a thief steals it from Sam, giving him tons of bad luck. His bad luck continues when he's kidnapped by the mentor of a hunter who believes he still has his powers.
Ja od początku byłam pewna, że Lauren będzie lepsza niż Katie, no i jak na razie to się wydaje potwierdzać. A ona nie jest łowczynią, ona zajmuje się sztuką
co do napisów to wydaje mi się, że w zeszłym sezonie były robione wcześniej, teraz trzeba rzeczywiście długo czekać. ale ja i tak oglądam bez napisów
a co do wrażeń po odcinku to uśmiałam się po pachy na scenie w której Sam stracił buta ta nowa dziewczyna jest fajna, ładna i ma świetny akcent, ale ja wciąż tęsknię za Jo są jakieś szanse, że się pojawi?
Niestety wygląda na to, że Jo nie wróci do serialu, Alona ma swój własny, nowy serial na pełny etat, a twórcy SN jakoś nie garnęli się, aby ją zatrudnić nowu...
Co do sceny z butem to też leżałam na niej ze śmiechu, ta mina Sama była rozbrajająca
Trish napisał(a):Ja od początku byłam pewna, że Lauren będzie lepsza niż Katie, no i jak na razie to się wydaje potwierdzać. A ona nie jest łowczynią, ona zajmuje się sztuką
zdecydowanie postać Belli jest extra...
co do odcinka to normlnie the best!!!!!!!!!!!!
poprostu rewelacja a teksty wyrywają z butów
Dean: It's rabbit foot? Sam: I think it is...
Dean: I'm a Batman! Sam: Yes, You are a Batman!
Sam rewelacyjnie zagrał pechowca to należy mu przynać... scena jak wybiegają z resteuracji i Sam pada szkoda tylko że pokazali że rozerwał spodnie i zakrwawione kolana a na scenie w hotelu miał tylko brudne spodnie na kolach bez rozdarcia... ale i tak uważam że ten odcinek był jednym z najlepszych...
Ten odcinek jest zdecydowanie w 3. najlepszych z całej serii Supernatural Widać, że 3. sezon chyba będzie ciekawszy od 2., który trochę był naciągany (według mnie). ...aż się chce oglądać ten świetny serial ;]
Kurczę rzeczywiście BOMBA!! Supernatural naprawdę podniósł poziom!! Scena z butem i jak Sam upada gdy wybiegają z restauracji - ale się uśmiałem Jeden z najlepszych odcinków. Sam temat był śmiszny to co się można było spodziewać o odcinku
Na bieżąco: Chuck,Supernatural,Dexter,Fringe, House MD, Personal Unknows W trakcie doganiania: How I Meet Your Mother
3 sezon jest świetny, z odcinka na odcinek coraz lepie
Sam był rozbrajający. Szczególnie jak się drapał po nosie i zgubił buta xD
Gdy przeczytałem, że będą 2 nowe bohaterki - Bella i Rubi to myślałem że będą to 2 łowczynie demonów, które od czasu do czasu polują z braćmi. A tuaj jedna jest demonem, a druga kolekcjonerem. Na romanse się nie zapowiada i bardzo dobrze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p