sama to swierdziła Z tym antychrystem to byłby całkiem fajny pomysł, ciekawe czy scenarzyści myślą tak samo
tylko 'zdolnosci' jakie ma sa 'nie zgodne z wola kosciola
mógłbyś podac mi źródło tego cytatu, bo pierwszy raz się z taką teza spotykam.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
No mamusie były nawet fajne i ładne, ale dziewczyna-demon [grana przez Katie] jest beznadziejna, fatalne aktorstwo, plus brzydka dziewczyna bez uroku. Ona jakaś taka... I don't know, krzywa jest Z Lauren o wiele lepiej trafili.
W serialu bodajże dziecko tak miało na imię, a mi chodzi o aktorkę W serialu ma ona na imię Ruby Ale ono się pojawia chyba dopiero w kolejnym odcinku po raz pierwszy.
Ale ten odcinek zerzniety z ringu te dzieci jak ten lebek opętany się zachowuja
hehe w 5 scenach raptem była i już wyrok że kiła ja nie lubię tego kolesia z ryjem jak konskie kopyto ale musze to znosic ze wzgledu na to że jest głównym bohaterem W filmach tez nikt z nich nie gra fajnych wiec nie ma co mowic o aktorstwie bo to aktorzy serialowi czyli drugiego czy nawet trzeciego rzędu. Czyli taka sama z niej aktorka jak z całej reszty - z głównymi bohaterami włącznie...
KaruzeL napisał(a):hehe w 5 scenach raptem była i już wyrok że kiła
?? o kim piszesz?
KaruzeL napisał(a):ja nie lubię tego kolesia z ryjem jak konskie kopyto ale musze to znosic ze wzgledu na to że jest głównym bohaterem
a tu??
KaruzeL napisał(a):W filmach tez nikt z nich nie gra fajnych wiec nie ma co mowic o aktorstwie bo to aktorzy serialowi czyli drugiego czy nawet trzeciego rzędu.
KaruzeL napisał(a):Czyli taka sama z niej aktorka jak z całej reszty - z głównymi bohaterami włącznie...
i tu?
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
odcinek taki sobie, poza tym ja zwsze bałem się opętanych dzieci( czy zmienionych itp, co za różnica)
ale koleżanka sama, dziewczyna demon mi się bardzo podoba super tekst pod koniec jest: Sam: you're a demon Demon: don't be such a racist
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Odcinek jak zwykle dobry...Ben jako miniwersja Dean'a ...Ruby jako demon pomagający Samowi, niespodziewałem się tego ...A główny stwór był taki sobie...Fajne były odbicia w lustrze tych dzieci
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Ben = Dean jak nic. ;d Ona go oszukała, on jest jego ojcem. ;d Ale pomińmy to. Najlepsze były ich sceny i zachowania Deana, komiczne. ;d Laska demon, ciekawa akcja, nie spodziewałem się tego zupełnie, ale może być fajnie w przyszłości z jej wątkiem.
Wow, przerażające były te dzieci. Odmieńcy - chyba pierwszy raz pojawili się w serialu. Taka sobie ta sprawa, aczkolwiek ta młodsza wersja Deana był fajny. Nawet Dean sie zasmucił, jak sie dowiedział, że nie jest jego ojcem. Pewnie od czasu do czasu myśli o założeniu rodziny, normalnym życiu. Tylko przy tym, co robi moze być to "lekko" utrudnione.
Ta Lisa miałem wrażenia, że nadmiernie chciała pokazać swoje śnieżnobiałe ząbki.
Blondi powróciła i od razu okazało się, że jest demonem. Ale jakimś innym, nie takim jak wszystkie - żądnym zabijania... Wie duzo o Samie. Ci przyjaciele matki, dalej nie rozumiem jaki był cel ich zabicia. Żeby niby co zatuszować? Dziwny ten żółtooki. Co do Blondi, to zdziwiłem się, jak zaoferowała swoją pomoc Deanowi... Hmm, ciekawe czego tak naprawdę chce...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Dobry odcinek, bużki tych potworków normalnie mnie przerażały . Mały Dean , normalnie jak dwie krople wody Dziewczyna demon jest super , taka tajemnicza, wie wiecej od Sama o jego matce , chce pomóc , ale szczegółow nie zdradza, bedzie ciekawie .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p