Informacja
Serial opowiada o losach klubu motocyklowego Sons of anarchy, który oprócz przykrywki czyli warsztatu samochodowego zajmuje się handlem bronią. Szerszy opis znajdziesz tutaj. Sons of anarchy do pobrania z naszego downloadu
Jax and the club help a bounty hunter track someone down to get information on Abel's whereabouts. At Half-Sack's wake, the club press a source for answers the SAMCRO way. Also Gemma deals with her father's dementia.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Świetny odcinek Maskara z tą sceną tortur jak zakopali gościa i jeździli przy nim Genialne sceny w Belfaście w kościele. Na początku to rozgrzeszenie i na końcu ostatnie namaszczenie i zabójstwo. Mega. Sceny u Gemmy fajne. Jak Tig przekręcał te laleczki, ale potem jak go ojciec postrzelił no i oczywiście jak Gemma ładnie załatwiła tą opiekunkę Chucky był świetny w szpitalu jak wybiegł opętany
Wszystkie najlepsze momenty wymienił Czesiek, więc ja tylko napiszę, że odcinek bardzo mi się podobał. Scena w kościele (zabójstwo Cammerona) była niesamowita! Jestem ogromnie ciekawy, jak to się dalej potoczy. Irlandczycy coś kręcą, coś mi się zdaje, że tak łatwo dziecka nie oddadzą. Brat Hale'a próbuje coś mącić, będzie się pewnie chciał dobrać do Sonsów. Zakopany Vector był dobry! No i szalony Chucky, uwielbiam tego gościa. W domu ojca Gemmy też się ładnie działo. Ta opiekunka od razu wydała mi się podejrzana. Tig jak zwykle rozwalał, najpierw bał się laleczek, a później dostał kulkę. Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki!
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Dalej nie rozumiem czemu uśmiercili pół wora. Mógł jeszcze chłop pograć, myślałem, że zobaczę jak staje się pełnoprawnym członkiem klubu. A Tig to jest alfons i tyle . Chyba kupie motor
Prawdopodobnie tak samo wyglądała sytuacja z Hale'em i również aktor zrezygnował. Po wystrzałowej premierze sezonu nadszedł czas na nie co spokojniejszy odcinek. Trudno się jednak temu dziwić, co nie znaczy wcale że odcinek był nudny. Wręcz przeciwnie - wysoko poziom został utrzymany i oby tak do samego końca.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
tworzenie stron szczecin Od 5 lat na rynku Szczecińskim. Tanie pakiety usługTworzenie, pozycjonowanie. virtualpeople.pl
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p