pobierz plik w całości
Całkowicie popieram Trish... Michael zrobił wszystko żeby zabrać brata z więzienia i mu się to udało, bo jest bardzo inteligentny i pomysłowy. Ma głowę na karku. Mała bomba to pryszcz...
0lina napisał(a):MacGayvera
Michael jest 100 razy lepszy...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Co do bomby, zgadzam sie z Trish, ale odkręcenie przez niego zardzewiałych śrub, które nie były latami dotykane przez nikogo, wydaje mi się już co najmniej naciągane.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
aja napisał(a):Co do bomby, zgadzam sie z Trish, ale odkręcenie przez niego zardzewiałych śrub, które nie były latami dotykane przez nikogo, wydaje mi się już co najmniej naciągane.
nie tak latami byla mowa ze wody nie ma od czasu buntu a bunt byl nie caly rok temu a co do odcinka zgadzam sie z większością denerwuje mnie postawa Belick`a mógłby w koncu kopnac w kalendar
Co do bomby, to jestem ciekaw czy jest to w ogóle mozliwe... Myślę raczej że to by prędzej zaczęło płonąć i nic więcej, przecież Scoefield nie zawiazał zwykłych jednorazówek tak, by nie było dziur i dostępu do powietrza aby mogła zajść eksplozja
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Mnie się wydaje ,że z tą bombą dobrze wykombinował , przecierz alkohol działa podobnie jak benzyna w zetknięciu z ogniem. To było do przewidzenia ,że jak wystąpi jakiś problem , to Michael go szybko rozwiąże- ma już doświadczenie w tych sprawach z Fox River.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p