Popularne wątki w tym miesiącu Kategoria Odwiedzin
Wyniki ankiety - seriale do działu TOP5 TOP5
Seriale, które nie powinny zostać skasowane Forum ogólne
Torba na rakiety tenisowe O nas, inne & off-topic, Off-topic 174
Badania szorstkości powierzchni O nas, inne & off-topic, Off-topic 164
Jaki materac polecicie? O nas, inne & off-topic, Off-topic 156
Rekuperacja w nowym domu O nas, inne & off-topic, Off-topic 155

3x02 - Episode Two » Zakończone Seriale » Misfits • seriale forumtv.pl

Opiekun: Czesiek_PL

<<

nadal77

Znawca

Ulubiony serial:
Six Feet Under

gadu:
1729482

Postdodano 31 paź 2011, o 13:26

3x02 - Episode Two

Spoiler:

Data emisji: 06.11.11
Spartacus * Shameless * The Walking Dead

http://www.filmweb.pl/user/DaroJuVE
<<

nadal77

Znawca

Ulubiony serial:
Six Feet Under

gadu:
1729482

Postdodano 18 lis 2011, o 22:55

Odp: 3x02 - Episode Two

Odcinek o mocach Curtisa, w sumie okej.
Jak zwykle dużo bałaganu wynikło, z całej tej zamiany postaci.
Już myślałem, że będzie kolejny typ do pogrzebania, ale załatwili to w inny sposób.
Rudy słabo, Simon też , Kelly nigdy nie lubiłem, Alisha może być, Curtis prawie został wydymany xD.
CIekawe o kim teraz? Najmniej podoba mi sie ta moc Kelly, juz widze ten odcinek...
Spartacus * Shameless * The Walking Dead

http://www.filmweb.pl/user/DaroJuVE
<<

justin

Moderator

Ulubiony serial:
doctor who

Postdodano 20 lis 2011, o 17:21

ach, po pierwszym odcinku bałam się co będzie dalej, ale 2 odcinek przyniósł nam już ze sobą dobry serial.
Curtis jako dziewczyna...
no ale najlepsza była miesiączka :P
nadal uważam, że Rudy, to gorsza imitacja Nathana, bo twórcy serialu chyba na siłę chcą go do niego upodobnić :P
CIekawe o kim teraz? Najmniej podoba mi sie ta moc Kelly, juz widze ten odcinek...

aaa tam! ja jestem strasznie ciekawa odcinka z nią :D bo pewnie będzie dużo tego faceta od mocy :d
fan of british tv.
Oglądam: Hart Of Dixie, Super Fun Night, The Carrie Diaries, Dracula, The Crazy Ones, Ravenswood
Czekam na powrót: Doctor Who, Switched at Birth, The Fosters,Twisted, Baby Daddy
Do nadrobienia: Merlin
Planowane:
<<

eLMaQ

Moderator

Ulubiony serial:
BB / Fringe / MM / SoA

gadu:
3343371

Postdodano 19 gru 2011, o 21:40

Bardzo fajny odcinek! :D
Curtis jako dziewczyna trochę namieszał. :)
Oczywiście muszę pochwalić muzykę w tym serialu, jest rewelacyjna! :D A moment biegu Cartisa/Melissy z "Invaders Must Die" The Prodigy w tle, mistrzostwo! :D
Drugi odcinek i kolejna bardzo ładna dziewczyna pojawiła się w tym sezonie. Z chęcią pooglądałbym jeszcze Emmę w kolejnych epizodach. :P
Kelly jako pierwsza dowie się, o co chodzi facetowi od mocy. Już nie mogę się doczekać tego odcinka. :D
Bardzo fajnie ukarali gwałciciela, tak się powinno robić. Przez chwilę już myślałem, że będzie to kolejny trup na sumieniu naszej paczki. :)
Miesiączka. :D
Rudy i wykaszlenie łoniaka. :) Rzeczywiście twórcy próbują z niego zrobić drugiego Nathana, szkoda. Byłoby zdecydowanie lepiej, gdyby wykreowali jakąś ciekawą, nową postać.