Sydney tries to piece together the last two years of her life and discovers the fates of her friends and family. She confronts Vaughn about his marriage and learns the shocking fates of Jack and Sloane. Meanwhile, she is granted temporary CIA clearance on a case that may help her regain her memory.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Nikola napisał(a):Sydney tries to piece together the last two years of her life and discovers the fates of her friends and family.
Boże, nie wiedzieć co się robiło przez 2 lata to katorga, i rozumiem, że jest rozżalona itd, ale żeby tak potraktować Vaughna jak ona to zrobiła na początku to jest przegięcie. On to równie mocno przeżywał.
Nikola napisał(a):She confronts Vaughn about his marriage and learns the shocking fates of Jack and Sloane.
Jak się dowiedziałam, że Jack jest w więzieniu to aż nie mogłam uwierzyć, JACK? WIEZIENIE? dobrze, że go wypuszczono.
Nikola napisał(a):Meanwhile, she is granted temporary CIA clearance on a case that may help her regain her memory.
Podoba mi się, że Weiss jest teraz jej partnerem lubię go.
A ten Lindsay jest okropny
I szkoda, że nie będzie Willa, przyzwyczaiłam się do niego... ale za to będzie Sark *_*
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p