pobierz plik w całości
Data emisji: 20 września 2011 **** asdfghjkl GLEE IS BACK asdfghjkl nie mogę odcinek świetny, oceniłem na 6 No to plusy: + TINA I TIKE - pokochałem Tinę strasznie po tym odcinku i shippuję Tike + Sugar! Już ją kocham, ahahah. + Blaintana! Tak, tak, tak! + Lindsay z Glee Project + Piosenki wszystkie oprócz Ding Dong The Witch is Dead + Ten nowy chłopak Mercedes + Lindsay z TGP <3 jej głos, ahh! + Wemma <3
Minusy: - Hummelberry. NIE. Od razu w pierwszym odcinku dali nam tyle Hummelberry a totalnie zignorowali Pucka czy Artiego. - Quinn. Nie. To było takie... sztywne i sztuczne... aż się źle oglądało.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Skupienie się bardziej na fabule, a mniej na piosenkach wyszło na plus serialowi. Trochę się w szkole pozmieniało, od kiedy tam byliśmy ostatni raz. Skład New Directions też uległ sporemu uszczupleniu. Sam, Lauren i Quinn opuścili zespół w wakacje, a teraz dołączyła do nich Santana. Nie spodziewałem się po Willu tak ostrej decyzji, no proszę, wyrabia się chłopak. Oczywiście wiemy, że Santana i Quinn prędzej czy później wrócą do naszego chórku. Całe szczęście, bo uwielbiam obie panie. Jedyna dobra wiadomość dla zespołu to wstąpienie nowego członka, Blaine. Lubiłem jego występy w 2 sezonie, także cieszę się, że będzie go więcej. Sue startuje do Kongresu i jej motywem przewodnim jest zniszczenie sztuki w szkołach. Wiedziałem, że te posypanie brokatem przez Willa da odwrotny skutek do zamierzonego. Co do występów muzycznych w tym odcinku, najbardziej podobał mi się pierwszy i ostatni. Średnio przepadam za wspólnymi występami Kurta i Rachel, bo zawsze śpiewają coś z musicali, co mnie w ogóle nie pociąga. Poza tym samych scen Rachel/Kurt było zdecydowanie za dużo... Teraz z niecierpliwością czekam na nowych bohaterów. Zakładając, że Quinn i Santana wróci, plus nowy Blain, zostaje jeszcze jedno miejsce do zapełnienia, aby było 12 osób. Chyba, że Sugar będzie próbować śpiewać w chórku.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Piosenka odcinka: : "It's Not Unusual" Toma Jonesa w wykonaniu Blaine'a Runner-up: "Anything Goes/Anything You Can Do" z musicali ANYTHING GOES i ANNIE GET YOUR GUN w wykonaniu Harmony i kandydatów do NYADA
Najsłabsza piosenka: "We Got the Beat" The Go-Go's w wykonaniu New Directions
Mad Men, The Sopranos, Downton Abbey, Boardwalk Empire, 6 Feet Under, Desperate Housewives, Breaking Bad, Queer as Folk(US/UK), Weeds, How I Met Your Mother, Shameless(US), Glee, Grey's Anatomy, Modern Family, 30 Rock, In Treatment, The Big C, United States of Tara, Nurse Jackie, Californication, Dexter, Lost, Game of Thrones, True Blood, Dexter, The Borgias, The Walking Dead, The Killing,The Flight of the Conchords, Ekipa(PL) American Horror Story, Homeland, Revenge, Pan Am, New Girl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p