As the summer is drawing to a close, Blair and Chuck are madly in love and adjusting to their new “in a relationship” status, breaking all the traditional rules of dating as would be expected. Serena returns from her European adventure with many secrets to hide and a complicated relationship with Carter Baizen (guest star Sebastian Stan). Nate returns from his travels with a mysterious brunette, Bree Buckley (guest star Joanna Garcia) in town. Rufus, Dan and Jenny spent the summer in the Hamptons, adjusting to the van der Woodsens' glamorous lifestyle surprisingly faster than any of them expected.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
czy tylko mnie Serena drażniła? Serio, wiem, że chce przykuć uwagę ojca i poniekąd to rozumiem, ale jakoś w ogóle ten sposób do mnie nie przemawia, a jedynie drażni.
Chuck/Blair - I'm not Chuck Bass without you i ta scena na koniec, Chuck jako kelner haha Serena/Carter - whatever Nate/Bree - whatever Vanessa/Scott czy jakoś tak - whatever!!
spoko, żadnych rewolucji, ale zapowiada się dobrze...
ciekawa jestem ojca Sereny i sielanka Blair and Chuck wcale mnie nie denerwuje jak zaczną mieszać w ich związku to bedzie jak z Serena i Danem w koncu patrzeć na nich nie mogłam...
Chuck i Blair nie bdą długo ze sobą tak samo jak mieli wyjechać do francji... I ta scena z tą dekoratorką '- And who r u? - I'm Chuck Bass' Tą kwestią sam się świetnie podsumował imho.
I jak na season premiere to cienko. Spodziewałem się czegoś lepszego.
Oglądam: Brothers & sisters, Grey's anatomy, Desperate housewives, Ugly Betty, Gossip girl, 90210, Melrose place, One tree hill, Glee, Flash forward. Oglądałem: Roswell, Dirty sexy money, Cashmere mafia, Twin peaks, Dawson's creek, Private practice.
Podoba mi się, że w serialu pojawiła się Joanna García w roli Bree Buckley (co prawda ma być tylko w 4 odcinkach). Wcześniej nie czytałem nic ani nie oglądałem żadnych zapowiedzi sezonu więc o tym e zaskoczenie było milsze. Oglądałem Privileged i nie podobała mi się decyzja o anulowaniu serialu, ale przynajmniej mogę jeszcze trochę pooglądać Joanne
Sezon nie zapowiada się dobrze. Odcinek był taki sobie. Serena nudna i wkurzająca. Znalazłby sobie Carter kogoś ciekawszego.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
justin. napisał(a):Sezon nie zapowiada się dobrze.
Każdy ma swoje zdanie Poza tym po jednym odcinku ciężko coś stwierdzić. Owszem mi czegoś brakowało. Trochę dziwnie mi się oglądało Blair i Chucka razem Serena mnie nie wkurzała ale bądź co bądź dziwne ma podejście żeby zwrócić uwagę ojca. I ciekawe kiedy Scott wyjawi że jest synem Rufusa.
Chuck/Blair - LOL, dziwne to było. Ostatnia ich scena normalnie jak z filmu xxx. Dan i cała sprawa z jego rodziną + Vanessa i brat do mnie nie przemiawiają. Nate/Bree - głupie. Serena/Carter - kolejna nieudany związek w tym serialu...
No to ja nie powiem nic nowego. Tak jak poprzednikom, tak jak i mnie nie podobał się odcinek. Serena już mnie wkurza od jakiegoś czasu. Jedynie mnie ciekawi, kto jest jej prawdziwym ojcem. Chuck z Blair, wszystko fajnie, wszyscy tak chcieli, żeby byli razem, a teraz narzekacie? A tak na serio, Chuck z Blair, to już nie ten Chuck jak chociażby z pierwszego sezonu. Nate z Bree - takie sobie... Serena z Carterm - kiepskie... Vanessa z Scottem - jakieś dziwne, ciekawe czy on coś do niej czuje, czy jest z nią tylko dlatego, żeby zbliżyć się do rodziny Rufusa.
Poczekamy dalej, ale po słabym jak dla mnie drugim sezonie nie spodziewam się cudów.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
taki sonie był ten odcinek. Zgadzam się z wami też mnie wkurzyła Serena, dziwne zachowanie żeby wzbudzić zainteresowanie ojca. Zpbaczymy co będzie da;ek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p