pobierz plik w całości
Odcinek mi się nawet podobał, chociaż znów zaczyna się akcja z ucieczką, tylko tym razem bez wytatuowanego planu więzienia i trzeba będzie improwizować
aja napisał(a):Tez mnie oni nudzili w tym odcinku, a już szczególnie T-Bag, typowy dupowłaz
Świetne określenie dla T-Baga On ma chyba jakiś ukryty urok osobisty, bo tylko pomrugał oczkami, poczyścił bucik i już się wkradł w łaski "szefa".
Trish napisał(a):Swoją drogą to aż zabawne jak przez jeden odcinek wszyscy go polubili, i do tego raptownie pojawił się Alex, a już nie Mahone
On w tym odcinku był ok, mam nadzieję, że nie wrócą do wątku z prochami, które musi brać, bo znów zrobi się z niego taki dziwak ;]
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
jakis taki ten odcinek.. żółty jak dla mnie średniawy. Bellick lata w samych majtasach, jakaś laska rzuca sie za bramą, Michael zgrywa twardziela o kamiennej twarzy, TBag włazi bossom w du** a prisonerzy wypoczywaja pod parasolami.. ja chcę Kellermana
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
O właśnie, jak to w końcu było? Nie do końca wiadomo czy go zabili, nie?
Jeśli dobrze pamiętam to otworzyli furgonetkę, kamera się wtedy oddaliła i było słychać sam strzał. Trupa nie pokazali. Liczę na to, że Paul znowu się pojawi
Beti napisał(a):A i jest mi strasznie smutno, ze Sarah nie jest wymieniona w czołówce.
Jak to nie jest.
ano tak. nie ma jej w czołówce, zwróć uwagę
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
KraX napisał(a): Mam nadzieję, że jakoś sezon się rozkreci bo jak nie to szkoda będzi mi czasu żeby go oglądać.
Też mam taką nadzieję. Z tego co pamiętam to pierwsze odcinki 1 sezonu Prisona też nie były jakieś genialne, dopiero później się rozkręciło. Może tu będzie tak samo.
KraX napisał(a):Akcja z Mahone'm była strasznie przewidywalna, wiedziałem że uratuje tyłek Scofieldowi. Co to T-Baga, to określenie dupowłaz, które użyliście już wcześniej doskonale pasuje do niego. a o Bellicku aż szkoda pisać...
A co do akcji, to rzeczywiście była do przewidzenia. Wiadome było, że Scofield nie zabije tego koksa, a Mahone go uratuje. A na temat T-Baga, to mogę powiedzieć, że te dupowłażenie bossowi Sony nie było w jego stylu. No i z Bellicka to się brudna szmata zrobiła, każdy nim rzuca na lewo i prawo, mam nadzieje że wyjdzie z tego stanu.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Przed 3 sezonem, gdy myślałam, że może być nudno oglądac jak Michael znów próbuje wydostać się z więzienia, serial całkowicie mnie zaskoczył - panuje tam teraz inny klimat, muzyka i mentalność bohaterów. Doży plus dla kreatorów PB za zaskoczenie czymś niby podobnym, ale z drugiej strony całkiem nowym podejściem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p