Rudy gets a rude awakening in his first few days of community service, learning that with the keys to the infamous locker room comes a great deal of running, screaming and, in some instances, killing.
But that really is the least of his worries. More pressing is just how to keep his secret superpower, well, secret.
Meanwhile the rest of the gang are trying to adapt to life with their new superpowers. But just how did the trade-off with Seth, the superpower dealer, go down?
With zombies on the loose, body-swap confusion, ghostly hauntings from the past and Simon trying to fulfil his destiny to become Superhoodie, things haven't become any quieter for our gang.
Data emisji: 30.10.11
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
takie łoo sobie. Ten nowy to taka gorsza imitacja Nathana. chociaż ta scena z wieszaniem itd była naprawdę mocna i w ogóle... co to za moce ?
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
ahahha, mój ulubiony serial wrócił <3 iii nowy jest świetny, już go lubię szkoda, że tak szybko zabili te dwie dziewczyny te nowe moce mnie rozwalają, szczególnie ta Curtisa
taki o wiele mniej śmieszny Nathan imo;p bardziej lubię to jego drugie, delikatniejsze wcielenie juz.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Dobry odcinek, fajnie, że świry wróciły . Chociaż tego najwiekszego, czyli Nathana brak i myśle, że przez to może ucierpieć ten serial. Rudy nie jest taki zły, ale jest gorszą imitacją Nathana. No i co to wogóle za moce, zwłaszcza ta Kelly wtf? Jedynie moc Curtisa jest zabawna. Blondyna była fajna, szkoda jej.
Srednio to widze bez Nathana Tez nowy moze nie jest jakis tragiczny ale nie ma porownania do Nathana. Wgl te moce to masakra jakas, Curtis zamieniajacy sie w dziewczyne moze byc, reszta jak narazie do kitu. Zatrzymywanie czasu jak ta babka, to jest moc Ktos z glownych bochaterow moglby taka miec
Świetny powrót! Bardzo stęskniłem się za tym serialem. Rudy jest fajny, jego moc jest świetna. Podoba mi się. Oczywiście brakuje mi Nathana, ale myślę, że spokojnie przeżyję bez niego. Może wróci jeszcze w 4 albo 5 serii. Swoją drogą całkiem fajnie wyjaśnili jego wątek w dodatku "Vegas, Baby!" i od razu wprowadzili nową postać. Nowe moce naszych bohaterów są...śmieszne! Curtis i zamienianie się w dziewczynę... Simon ma całkiem przydatną moc, przewidzenie kilkusekundowej przyszłości może się przydać. Alisha i jej magiczne "oko" też wydaje się całkiem korzystne. Kelly naukowcem rakietowym, wtf!? Ta zawsze coś wymyśli. Pierwszy odcinek, a tu już dwa nowe trupy zakopane. Oraz powrót na stare śmierci w pomarańczowe kombinezony.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
getin bank bez zakładania konta. Kredyty indywidualne i dla firm. azkredyty.pl
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p