3x01 - Chuck Versus the Pink Slip
Data emisji: 10.01.2010
Popularne wątki w tym miesiącu | Kategoria | Odwiedzin |
---|---|---|
Wyniki ankiety - seriale do działu TOP5 | TOP5 | |
Seriale, które nie powinny zostać skasowane | Forum ogólne | |
Nauka do aplikacji | Off-topic | 285 |
Niepołomice urolog | Off-topic | 232 |
Thermomix czy polecacie? | O nas, inne & off-topic, Off-topic | 231 |
Wybór ekspresu do kawy do biura | Off-topic | 227 |
Klimatyzacja Rzeszów | Off-topic | 224 |
Lowrey23 napisał(a):
- Pomyślałem nie będę się wypowiadał na temat Sary i Chucka, ale co to ma być. Sara magluję Chucka jak chce, po czym mówi mu, to jest ta chwila, ten moment, pakujmy walizki i wio daleko z stąd, na co Chuck przystaję, potem Chuck zjawia się na peronie wraz z Sarą i odmawia, po czym oświadcza jej niemogę zostawić siostry, przyjaciół itd. No ludzie, przecież w 2x21 był gotów wskoczyć za nią w ogień i uciec razem z nią, a teraz nagle ma jakieś opory, zresztą, już nie tylko przed tym.
Lucas Scott napisał(a):Lowrey23 napisał(a):
Lowrey23, o jakie miny Jeffa Ci chodzi? Nie wyłapałem kilku oczek do Chucka, fryz miał, bo Emet rządził, a końcówce znowu miał rozczochrane
Arrow napisał(a):Sarah jak dla mnie jakoś gorzej wygląda niż w poprzednim sezonie, co nie znaczy, że źle
Dobrze, że Chuck nie wymiata od początku, że ciężko mu idzie to uaktywnianie intersektu.
Scena gdy Chuck idzie do Buy More w przebraniu po te chrupki serowe czy coś tam, genialna
Taka likwidacja Emmeta byłą dla mnie zaskoczeniem i to sporym, myślałem, że pozbędą się go jakoś jak Tanga w 1 sezonie.
Klimat Buy More jest świetny więc z jednej strony dobrze, że Chuck tam wrócił, z drugiej trochę szkoda, że nie ma lepszego zajęcia.
Chuck i Morgan teraz będą mieszkać razem, dobra scena gdy Morgan chciał pokój Ellie i jak Ellie mówiła do Chucka, że ma wielu przyjaciół, po odezwaniu się Morgana, dodała innych przyjaciół
Wątek Sarah/Chuck trochę męczący, ale reszta odcinka spokojnie to nadrabia
Ostatnia scena to chyba dokładnie jak w którejś części Rocky'ego?
Ogólnie bardzo dobry początek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników