Sookie turns to Eric for help finding Bill; Andy urges Jason to stay the course; Sam reconnects with his past; Tara seeks refuge from her grief.
Data emisji: 13.06.2010r.
Wszystko odnośnie odcinka i nowego sezonu znajdziecie TU.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Genialne! Po prostu uwielbiam ten serial. To 50 minut pokazało mi czego przez te kilka miesięcy brakowało mi w TVD i za czym tęskniłem. Jaka szkoda, że następne odcinki obejrzę dopiero za prawie trzy tygodnie... Co do odcinka - Sookie denerwowała trochę jak chciała szukać Lorene, ale za to fajne miała spotkanie z Erikiem. Jak ja lubię jak mu się stawia. No i wpadła akurat jak wiking się zabawiał Tary szkoda, widać, że ma dość tego wszystkiego. Wysłuchała nawiedzonej matki, ale i tak próbowała popełnić samobójstwo. A przedtem ładnie dogadała Arlene w barze Andy i Jason - oni są genialnie ale mi podobała ta ich rozmowa jak Jason powiedział, ze chcę być nowym Jasonem Biedaczysko nawet nie poradził sobie z dwiema dziewczynami Jessica jest świetna Uwielbiam tą wampirzycę. Jak nie poradnie się zachowywała z tym co go pogryzła, a potem z trupem. Uwielbiam ją Bill się ładnie wpakował. Czyżby to była strefa wojny wilkołaków i wampirów? Fajnie by było Sam i jego fantazja na temat Billa - omg, ten serial czasem przesadza Jednak znalazł swoich rodziców. Ciekawe co to za sekret mają. Najlepszy motyw odcinka - szeryf, królowa i magister. To się wpakowali I pomyśleć, że chodziło tylko o kasę Mam nadzieje, że królowa się będzie często pojawiać bo to kolejna świetna postać
Ja się ogólnie trochę wynudziłam, ale fantazja Sama była świetna, naprawdę przez chwilę sądziłam, ze to na serio, ale to raczej dlatego, że czytam i oglądam zbyt wiele wampirowych serii na raz i mi się charaktery poszczególnych wampirów mylą
Poza tym Eric ma znów nową fryzurę i znów lepszą, popieram taką tendencję
wreszcie 3 sezon (a się naczekałam.. 2 tygodnie ) Jess to chyba moja faworytka obecnie, jak znalazła przed drzwiami te kwiaty i tak sie rozczuliła a sekunde później targa za nogi tego chłopa Tara mnie denerwuje ale w sumie w świecie serialowym minęła zaledwie noc więc nic dziwnego , że rozpacza. Lafayette jest niezrównany, jak pojechał po matce Tary a ona chyba ma chętkę na wielebnego :O Eryś i jego nowa tancerka Pam tez jest bezbłędna, jej wizyty u Sookie i Lafayetta Ta sprawa z kasa za V dziwna jakas, ciekawe jak to Laf załatwi. Hmm wychodzi na to , że Billa porwały wilkołaki, ale że też nic im nie jest po spożyciu krwi wampirów :> Sam i jego poszukiwania - ten chłopaczek pewnie go oszukał i to jego brat scena eurotyczna Sam/Bill - wtf a i jeszcze Jason widzący kule w głowach hahahha jak laski zaczęły uciekać
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Wreszcie się doczekałem jednego z moich ulubionych seriali I warto było... odcinek niby trwa ponad 50 minut a zleciał mi bardzo szybko.
Akcja tego sezonu rozpoczęła się w tym samym momencie, w którym skończył się sezon 2. I bardzo dobrze. Gdzieś kiedyś czytałem, że chcieli trochę przeskoczyć.
Jason i jego trauma po zastrzeleniu Jaja Dziewczyny z dziurami po kulach "Sumienie precz, kutas do boju"
Trochę Tara denerwowała mnie w tym odcinku... ale mam nadzieję, że to chwilowe
Jess teraz, żeby tylko się z Hoytem ulożyło.
Bill wpadł w niezłe tarapaty Spodziewałem się wilkołaków... ale nie tak szybko
Oj brakowalo mi tego serialu, teraz dopiero zdalem sobie z tego sprawe Niestety po tak dlugiej przerwie mialem troche luk wiec w niektorych momentach nie moglem zajarzyc ocb.
Jason nie byl w stanie zabawiac sie z dziewczynami, ale fajna mial gadke jak je wyrywal Kurde oby wiecej pokazywali jego 'partnera', Andy'ego
Sen Sama , pierwsza moja mysl to WTF ?! Strasznie ciekawi mnie jego watek z rodzicami, pewnie w nastepnym odcinku dowiemy sie wiecej.
Lafayette, w dalszym ciagu jest to moja ulubiona postac i chce go jak najwiecej !
Bill porwany przez wilkołaki. No fajnie, mamy kolejne nadprzyrodzone postacie w True Blood. Dla mnie bomba! Bill pożywił się jakąś staruszką i będzie walczył!
Sam i jego sen z Billem w roli głównej - hahah, padłem. Do tego Jason, który był w tym odcinku taki biedny... Nie mógł sobie poradzić z napalonymi laskami. A taki ogier z niego był.
Świetna była scena, kiedy Sookie zastanała baraszkującego Erica. Pam i jej lesbijskie skłonności - uwielbiam ją. Eric i Królowa mieli natomiast nieprzyjemne spotkanie. Dowiedzieliśmy się dlaczego Królowa chce, żeby Lafaytte sprzedawał v. ale jak dla mnie to trochę naciągane. Po prostu nie ma pieniędzy i chce spłacić długi?
Jessica natomiast cierpi, po tym co zrobiła kolesiowi. Ciekawe, czy w jakiś sposób się to na niej odbije...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p