pobierz plik w całości
The attendings vie to be Chief. Two people who haven't slept together before, will. McSteamy's 60-day vow of chastity has a conclusion. We meet a boss, his assistant, and his wife. We also get to see someone being treated in the clinic. Derek has more questions about his relationship with Meredith.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Spodziewałam się:) Na poczatku było fajnie, ale potem jak ją Karev potraktował:/ Zrobiło mi sie żal Addison, no i do tego jeszcze Sloan, ktory odpuścił (zachował się zdecydowanie nie jak "men's hore").
Przypadek rybki był boski Szkoda tylko, ze coś się popsuło pomiędzy Derekiem a Mer
ariena napisał(a):Spodziewałam się:) Na poczatku było fajnie, ale potem jak ją Karev potraktował:/ Zrobiło mi sie żal Addison, no i do tego jeszcze Sloan, ktory odpuścił (zachował się zdecydowanie nie jak "men's hore").
No niestety, od początku wiedziałam, że zbliżenie A/A jest tylko po to żeby przekonać Addie do wyjazdu, ale i tak chemia między nimi była boska
Alex zachował sie jak swinia. Gdy tylko jakaś kobieta zaczyna go lubic (patrz sezon 2-izzie) on musi je od siebie odrzucic. Tak starsznie boi sie zaangazowania:/
Też wiedziałam że Addison spiknie się z Alexem:) Ale wiecie co? Czuję że może toś coś być między nim a Ave ... A do do McDreamiego to jestem potwornie rozczarowana jego postepowaniem! Działał mi na nerwy w tym odicnku;) Teraz czekam niecierpliwie zeby ogladnac 22 i 23:)
Dobrze, że to już koniec Addison/Alex Tylko szkoda, że jej z Markiem nie wyszło Widać było, że mu zależało, ale żeby nie czuła się winna wymyślił historyjkę, że sam się z kimś przespał, a tym razem wcale nie była to jego wina..
Ma się tylko katar a tu taka sprawa wychodzi na jaw...
Ava z tymi plotami była niezła. wszystko słyszała.
Alex/Addison - Addison była taka zazdrosna o Avę, ja krzyczała na Alex'a...dobrze że tak zakończyli ta sprawę, bo jakoś nie widziałam ich jako pary. Alex zachował się może jak świnia, ale wydaje mi się że Addison go tylko pociągała fizycznie. No a poza tym stałam się fanką Alex/Ava. LOL już z Izzie go nie chcę, bo Izzie stała się głupia...
Mark - szkoda mi go było, bo widać że mu zależy, a Addison nie wie czego chce...Mark zachował się świetnie...jak męzczyzna. no ale próbował swoich sił u Mer, ale dorbze że nie zrobili takiej pary, bo to by było już za wiele.
LOL, ryba w penisie. Biedny koleś, ja bym tak nie chciał. A ten od kataru też miał pecha, miesiąc musiał czekać żeby się pobzykać ze swoją panną przez 'katar' ;p
Mark - w ogóle mi go nie żal, wywalić go z GA! ;p
Addie mi było bardzo szkoda, Alex faktycznie nie chce się ustatkować. ;p
George się przeniesie? ;d Fajnie by było. ;p Nie znoszę dziada!
"The people who suffer the most... are those who don't know what they want" i Addison odchodzi.
Alex/Addison - . Szkoda, że nic z tego, ale jak już mówiłem kocham Addison i z każdym ją lubie. Mark'a mi jakoś nie żal, sam jest manwhore, więc. Ale ładnie sie zachował, kłamiąc. Izzie/George - piąty raz powiem, seriously? Sprawa z ciastkami na ślub.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p