This episode will show us the life of Horace and Olivia, who are teachers. We will see them back in the 70's and how they are connected to the Dharma initiative.
Retrospekcje: DHARMA
Data emisji: 09.05.2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Więc od początku Juliet and Jack nasze skowroneczki dalej będą ćwirkac na plazy a juz myslałem ze hucznie ich wywala z obozu. Sawyer ile on juz razy probował zdyskredytowac Jacka i znów mu sie nie udało. Kate wciąż czuje miete do doktorka. Ben killer number one in the island. John haha ile on juz razy został wykiwany to sie w głowie nie mieści.
Ocena odc. 7/10
Ostatnio edytowano 10 maja 2007, o 15:56 przez kandziak, łącznie edytowano 2 razy
Dość ciekawy był, ale sądząc po spoilerach oczekiwałem czegoś wstrząsającego. Jakiś niedosyt mam ale i tak już się nie mogę doczekać kolejnego czwartku. Wydaję mi się że John po prostu nie może umrzeć. Jest zbyt ważny.
Locke mógłby umrzeć, jest niewazny Jack mnie coraz bardziej wqrza, ma pretensje do innych, że coś przed nim ukrywają a sam nie mówi im wszystkiego, a właściwie nic nie mówi.
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Locke - jak ja niecierpię tego gościa!! Ale znając moje szczęście cos sie stanie i będzie żył. Nawet Jack mnie denerwuje z tą świętością Juliet. Ona zreszą też nie lepsza. Na wszystko znajdzie usprawiedliwienie i wymówkę. xD
Ben przez całe zycie nosi jedne okulary?
mam nadzieje, ze nie jak to było z tym ruskiem, ale Locke skutecznie wykituje w tym dole..
ciekawam czym lub kim jest ten Jacob.
a sprawa z Jackiem i Juliet wiedziałam ze sie tak potoczy, przecież by nie wygnali wspaniałego doktora z obozu interesuje mnie co on tam wykombinował, zeby przechytrzyc innych jak wpadną z wizytą.
retro? dobre było jak zagazowali członków Dharmy... a Ben to niezły spryciarz. Ale plus dla niego za ustrzelenie Locka.
Do tej pory jeszcze nie otrząsnęłam się po tym odcinku Najmocniejsze było zakończenie i to nurtujące pytanie CZY LOCK ZGINIE???I czemu Ben jest taki okrutny???
Odcinek był bardzo ciekawy i nieprzewidywalny. Najwyższa ocenka 10/10
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Bardzo dobry odcinek, tajmeniczy Jakob, postrzelony Locke. Widze ze nikt nie zwrocil uwagi na to, ze Richard sie nic nie zestarzal. Ben zdazyl dorosnac a richard od czasu spotkania w lesie do dzisiejszej chwili sie w ogole nie zestarzal. Potwierdza to teorie ze mieszkancami wyspy sa zmarli, duchy. Matka Bena, ludzie ktorzy sie nie starzeja.
A dlaczego zakładasz ze duchy nie zachodza w ciaze i nie umieraja ? znasz jakies duchy ze wiesz jakie prawa rzadza ich swiatem Locke nie widzial Jakoba, poniewaz nie ma na tyle otwartego umyslu zeby widzec ducha, Ben widział ducha matki i Jakoba, ktorzy sa dla innych niewidzialni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p