Locke enters into a long-anticipated confrontation with his father.
Retrospekcje: Locke
Data emisji: 02.05.2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 14 kwi 2007, o 18:00 przez Klatus, łącznie edytowano 1 raz
Ojciec Locke'a mówił, że na tej wyspie jest zbyt gorąco żeby to było niebo.
Odcinek ogólnie jak dla mnie nudny.
Sawyer wkońcu dopadł kogo chciał, jeden cel swojego życia osiągnął No i ciekawe czego Juliet i Jack nie mówią reszcie, wogóle czy reszta im uwierzy kiedy Sawyer wróci i powie im, że Juliet jest kretem
Ostatnio edytowano 3 maja 2007, o 20:53 przez Arrow, łącznie edytowano 1 raz
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Odcinek nawet, nawet. Sayer pozbył się Sayera Lock go ładnie podszedł, ciekawe czy idzie z tym ciałem do Bena czy jak mówił będzie pracował na własną rękę. Ciekawe co Kate powie jak się dowie, że Charli widział tego ruska, głupio zrobiła mówiąc o Naomi Julet.
Piekło to na pewno nie jest bo po co by im była łudź podwodna
James ma nagranie, więc mu uwierzą.
Wątek z Sawyerem [real Sawyerem] był dość oczywisty i wiadomo było od początku jak to się skończy.
Interesujące jest tylko to, czego Juliet i Jack nie mówią reszcie, no i rozkręca się wątek, z tym, że znaleźli wrak i ciała...
Ogólnie teoria spiskowa mojego kumpla z okolic lutego, na temat pokrewieństwa ojca Locke'a z Sawyerem sie sprawdziła. Było tak jak miało być, teraz lecimy dalej.
Odcinek dobry, ciekawe co zacznie teraz się dziać z Lockiem, no i w końcu minął tydzień - zobaczymy co się zacznie dziać na wyspie.
No i jesteśmy na odcinku 3.19 - teraz powinien zacząć się maraton dreszczowców, aż do końca serii
Mi się ten odcinek tak średnio podobał prawdę mówiąc. Locka nie lubię samego w sobie. I jeszcze to że będzie teraz gonił Othersów to już wogóle idiotyczny pomysł. Tyle że chociaż powiedział Sawyerowi po co Juliet jest wsród rozbitków...
No rzeczywiscie, Ben moze sam mu dał ten dyktafon. Tylko nie wiem, czemu miałby to słuzyc. jezeli zalezy mu na tych ciezrnych kobietach i badaniach, to wie, ze tamci musza Juliet zaufac.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p