As the truth about Sun's kidnapping by "the Others" comes to her attention, Hurley becomes suspicious of Sawyer's attempt to reveal the mystery behind two fellow survivors, Nikki and Paulo. Through series of flashbacks we will discover what Nikki and Paulo were doing before the crash and how they survived 65 days on the island.
Retrospekcje: Nikki i Paulo
Data emisji: 28.03.2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 22 mar 2007, o 22:01 przez Klatus, łącznie edytowano 3 razy
no własnie on pierwszy się skapnął że oni żyją, bo zabrał ten koc co rozbitkowie ich przykryli Nikki i Paulo jak już ich odkopią chyba się pozabijają o te diamenty
imo oni odkopią ich może ale przecież w tym piachu tak czy siak powinni się udusić zwłaszcza ze Nikki jak dobrze widziałem otwierała oczy w momencie gdy ją przysypywali hyhy ^^ trzeba czekac
genialny odcinek - nikki i paulo nie żyją , naprawdę genialne ,
a co do tego odkopania to nie wydaje mi się żeby to zrobili a nawet
jeśli to by już nie żyli nikki i paulo (mam nadzieje )
Ulubiony serial: Black Books, VeronicaMars
dodano 31 mar 2007, o 13:03
Łahahahaha... Huczę Motyw z zakopaniem żywcem niezły Szczególnie, że otworzyła oczy i od razu jej twarz piachem przysłonili. Moc I takie ogólnie magiczne te retrospekcje Nie takie złe tym razem.
Świetny odcinek!! oglądam Losta już właściwie z przyzwyczajenia, ale w tym odcinku można było poczuć klimat 1 sezonu wolę takie coś niż oglądanie innych, bunkrów, jacka i kate Zakopani żywcem - genialne
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Ciekawy odcinek, akcja z paraliżem - wow Być pogrzebanym żywcem.. aż mnie ciarki przeszły, chociaż to nie zmienia faktu, że tych dwoje to mordercy - otruli staruszka tylko po to, aby dostać się do diamentów.
No i bardzo dobrze, przynajmniej jest ciekawie. Mnie najbardziej cieszy to, że mimo zapowiedzi, że trzeci sezon będzie przepełniony wątkami miłosnymi, na szczęście nie jest ich aż tak sporo.
Wow! Odcinek genialny. Pająki były okropne. xD Ale potem jak zakopali Paula i Nikki było fajne. Oj, niegrzeczna Nikki... Diamencików się zachciało... Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p