[ Dodano: 2007-03-24, 11:05 ] według mnie to potwierdza że miałem dobry pomysł że ojciec Locke'a to Sawyer
Z liter "Anthony Cooper, Adam Seward" można ułożyć: "Sawyer, the con man, a poor dad" (Sawyer, oszust, słaby ojciec).
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ulubiony serial: Black Books, VeronicaMars
dodano 31 mar 2007, o 13:07
Pffffff... Słyszałam, że odcinek rewelacyjny, a końcówka szokująca. Jasne... Przewidywalne przeokrutnie. Sympatyczne ogólnie było, ale zaskoczeń jakichkolwiek brak. Ciekawe, skąd mają tego ojca i co z nim teraz będzie. Ja bym go zabiła
Motyw z wypadkiem Locka taki naciągny troche... A jego ojciec na końcu. W ogóle, Lock straszny samolub jest. Wysadził łódź podwodną i stację lączności bo nie chce opuszczać wyspy. Szkoda tylko, że Danielle nie odezwała się do Alex.
Connie napisał(a):W ogóle, Lock straszny samolub jest. Wysadził łódź podwodną i stację lączności bo nie chce opuszczać wyspy.
No, jak bym był Jackiem to bym go tam chyba na miejscu załatwił Odcinek nawet dobry ale za duzo tych retrospekcji. Ciekawe co sie teraz stanie z Saidem i Kate. A przede wszystkim co zrobi Jack i blondi
Wszyscy są już dawno pa a ja jestem dopiero w trakcie 3 sezonu Lost'ów. I tak jak w połowie drugiego sezonu mam powoli dość. Z tego się naprawdę robi tasiemiec i to coraz dziwniejszy - połowa trzeciej serii i wciąż więcej pytań niż odpowiedzi, jak tak dalej pójdzie to 6 sezonów im nie starczy na wyjaśnienie wszystkiego i będziemy mieli kolejną "Modę na sukces" . Co się tyczy Lock'a to on jest raczej chory, kto mu kazał niszczyć łódź, przecież nie musiał odpływać ze wszystkim - mógł zostać na wyspie skoro mu się tak podoba. Po drugie - wejście do ich tajemniczego obozu chronione z każdej strony magicznymi urządzeniami a łódź podwodna, ich jedyny sposób na wolność stoi sobie sama, po ciemku, przy lichej kładce i nikt jej nie pilnuje - paranoja Teraz to już chyba tylko dzięki Benowi nie mogę się oderwać od tego serialu... i dzięki mu za to.
...You don't have to have superpowers to be a hero...
Ale ten Locke to ścierwo. Masakra. Fajny odcinek dużo cierpienia Locka. Jack nie odpłynie z wyspy. Kate myślała że on nie mówi poważnie? No lol. Na żarty sobie powiedział: ej nie przychodź po mnie, niech mnie torturują. Tępa siksa.
A skąd pewność, że nawet by mu się udało gdziekolwiek odpłnyąć czy dopłynąć do domu? Skąd w ogóle wiemy czym Ben nazywa dom? Juliet raz powiedziała, że Ben nazywa Otherville domem...uwielbiam Bena, ale nie można mu ufać.
Mi się odcinek bardzo podobał, poza tym uwielbiam Locke'a. Locke w akcji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p