pobierz plik w całości
George has become a sex machine. Dr. Bailey has the idea of opening a free clinic. A doctor at Seattle Grace gets proposed to. Addison is avoiding Alex. The Chief officially announces his intention to retire to the administration of Seattle Grace and to Adele. Rumors of Richard's retirement spread throughout the hospital. Two best friends are left with a difficult decision due to an advanced illness. Derek yells at Meredith.
George jako sex machine mnie totalnie rozwalal!! Biedna Callie!! LOL
Podobaly mi sie tez sceny Alex i Addison, zwlaszcza jak Alex jej powiedzial ze nie jest zainteresowany, a jej tak mina zrzedla Ale wiadomo, ze jest zainteresowany!
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
George - sex maszyna A potem jeszcze tekst do Izzie, żeby się nim zajęła
No i "sępy" już sie na posadkę chcieli rzucić, ale coś nie wyszło Mam nadzieję, że żadne z nich jej nie dostanie, tylko ktoś całkiem inny
Końcówka - lol. Podwójne oświadczyny, tego jeszcze nie było Przez chwilę miałam wrażenie, że zrobią oświadczyny u wszystkich, czyli jeszcze musieliby dodać Mer i Dereka, ale na szczęście tego nie zrobili Już podwójne to dużo
Ostatnio edytowano 29 lip 2007, o 12:04 przez Nikola, łącznie edytowano 2 razy
Cristina i Burke - LOL oni są świetni. Dobra była kolacja u nich w domu. no i oświadczyny na końuc.
Richard chcę odejśc i już wszyscy by chcieli jego posadkę...nawet Mark
Alex/Addison - no to Alex jej powiedział - niezłą miała minę.
George jako sex machine był najlepszy, a Callie była taka biedna, jak uciekała przed nim. ale te oświadczyny na końcu to przesada...wiadomo że George uważa po śmierci że życie jest kruche itd...no ale bez przesady...
Miranda i jej free clinic. No i Izzie ma na to pieniądze. Najlepsza Miranda była jak zmusiła ich do podpisu. The nazi is back.
Szkoda mi było trochę Richard'a na końcu odcinka, jak przyszedł do Adele, no ale sam sobie trochę winien.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p