Odcinek opowiadajacy o tym, dlaczego Kara i Lee "rozeszli się" w czasie rocznego pobytu na NC.
-------------------------------------------------
Cały odcinek się biją LOL Tylko dodali nowe relacje między Karą i Lee
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Akurat sobie obejrzałem nadrabiam zaległości w BSG i nawet mi się spodobał. Co z tego że się tylko biją, ale za to jak. Np. jak admirał przywalił na początku walki Szefowi to ufffffffff. Pozatym dowiedzieliśmy się czegoś o Lee i Karze. Ciekawe jak się dalej rozwinie akcja.
Chyba ktoś tu się za dużo Rockego naoglądał Poza ringiem odcinek nudny bo wrócili do beznadziejnego wątku Lee-Kara już miałem nadzieje że sobie dadzą z nim spokój. Pewnie w przyszłości znowu pojawi się Bill-Laura...
Najgorszy odcinek jak do tej pory:P Ciekawe kto chroni flotę w czasie gdy wszyscy się biją:D
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
oooo, a to niedobra Starbuck. nie ma co, wspaniały sposób na okazywanie uczuć Ale walka bardzo mi się podobała, bo była pełna emocji i było widać jak bardzo się kochają a co wy chcecie do wątku Lee/Kara... i akurat najnudniejsza rzecz to polityka do wątków miłosnych nic nie mam. faceci... samą strzelaninę by oglądali
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Też sobie tak pomyślałem, jak się dowiedziałem, że to ona nie dała szansy Lee na New Caprica. Ja tam jestem zdania, że oni pasują do siebie chyba najbardziej w tym serialu. Oprócz walki czasami trzeba i wątki miłosne pooglądać. Chociaż odcinek momentami mnie przynudzał. Brakowało mi Cylonów w tym odcinku.
Kolejny sentymentalny odcinek. Oglądałem z zaciekawieniem, aczkolwiek nie powiem, żebym był zachwycony. Ten odcinek jeszcze bardziej utwierdził mnie w przekonaniu, że Kara jest osobą niezrównoważoną emocjonalnie. Mówi, że czuje to, a tamto, a robi dokładnie coś odwrotnego. Wyda jej się, że jest Panią świata, a zapomniała, że ludzie to nie zabawki.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p