pobierz plik w całości
We will see Desmond's life before joining the army. On the island Charlie and Hurley will try to figure what actually happened to Desmond after the hatch accident and we will get a really good sense of what the others are doing.
Abc pisze:
Flashes Before Your Eyes
Wednesday, February 14 at 10/9c
A suspicious and determined Hurley enlists Charlie to help him wrangle the truth out of Desmond, who has been acting strangely ever since the implosion of the hatch.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 10 lut 2007, o 18:15 przez Sunbeam, łącznie edytowano 1 raz
No jestem juz po obejrzeniu tego odcinka. Troche za duzo jak dla mnie Desmonda bylo,no ale... rozumiem ze chcieli jakos pokazac co sie dzialo z Desmondem tak ogolnie. To on jakis jasnowidz co nie;> Biedny Charlie..On serio musi umrzec??? Szkoda,ze nic nie bylo o Kate, Jacku i Sawyerze;/ Ale moze w 9 odcinku uda im sie doplynac do wyspy, na ktorej zostali pozostali;) ogolnie odcinek nawet spox;) !!!!
Nie no świetny odcinek. Bardzo mi się podobał, chodziaż za bardzo przypominał "Oszukać przeznaczenie".
Jedno głupie zdjęcie i Desmond nie oświadczył się. Dzięki temu świat został uratowany i mógł powstać serial Zastanawia mnie tylko jedno. Jeżeli Desmond naprawdę "cofną się w czasie" i to co widział, nie było tylko złudzeniem, to Charlie powinien pamiętać wariata, który wykrzykiwał, że go zna, że byli razem na wyspie, w bunkrze i że wciskali klawisz.
Więc w następnych odcinkach albo Desmond będzie ciągle ratował życie Charliemu, albo biedaczek zginie?
- co zrobisz jak bedzie przerwa w emitowaniu seriali?
- z nudow debe musial dziewczyne znalesc
Szkoda by było jakby Charlie zginąl, gdyż bardzo go lubie. Odcinek ogólnie dobry, mam nadzieje że pociągna watek Desmonda i jego zdolności, wtedy zrobi się może bardziej ciekawie. dla mnie 4/6
1. BSG, Dexter, The Shield 2. 24, Skins, 3. Supernatural, The Black Donnellys, Rescue Me, Veronica Mars, True Blood 4. Californication, Entourage, Chuck, House M.D., Sons of Anarchy, HIMYM, Lost, Moonlight 5. Rome, Weeds, The Tudors, Hung, Castle, Breaking Bad, 6. Grey's Anatomy, Desperate Housewives, Damages, 7. Stargate SG-1, Atlantis, The 4400, Private Practice
Nowe, które oglądam: Stargate: Universe, Flash Forward
Ulubiony serial: Black Books, VeronicaMars
dodano 18 lut 2007, o 16:33
Proszę, błagam... Jak można tworzyć tak nieziemsko naciagane wątki? Zepsuli tę trzecią serię w sposób przestraszliwy! Powinni już dążyć do wyjaśnienia, a nie wprowadzać dodatkowe, niezbyt porywające epizody. Tak, nagle przekręca klucz, cofa się w czasie zachowując trochę świadomości tego, co przyżył, jakaś babeta mówi mu, że to wszystko jest nieuniknione, póxniej dostaje kijem do krykieta i budzi się nago w środku dżunglii wśród zniszczonych sprzętów, a zdjęcie pozostaje w stanie dobrym. Na-cią-ga-ne. I wcale nie intrygujące, tylko najzwyczajniej przesadzone.
No, ale przynajmniej mogłam nacieszyć oczęta me Desmondem i podniecić się jego akcentem
Be Ironic - jak dla mnie wszystkie te wątki są nierealne (mówie np o tym "dymie") więc ja już zdążyłam sie juz przyzwyczaić a co do odcinka to jak dla mnie za dużo retrospekcji a za mało "akcji" na wyspie ;p
Taifun napisał(a):kolega mi mówił, że mają 5 wzwyż serii robić xD
Oni się sami nie wyplączą z wszystkich tajemnic, które nam zapodają Pewnie nawet nie będą pamiętać, co mają wyjaśnić
Ale odcinek mi się podobał - przynajmniej chociaż jakieś wyjaśnienie byłoby czemu tak, a nie inaczej, chociaż mam nadzieję, że Charli jednak pozostanie przy życiu
Be Ironic napisał(a):Proszę, błagam... Jak można tworzyć tak nieziemsko naciagane wątki? Zepsuli tę trzecią serię w sposób przestraszliwy! Powinni już dążyć do wyjaśnienia, a nie wprowadzać dodatkowe, niezbyt porywające epizody. Tak, nagle przekręca klucz, cofa się w czasie zachowując trochę świadomości tego, co przyżył, jakaś babeta mówi mu, że to wszystko jest nieuniknione, póxniej dostaje kijem do krykieta i budzi się nago w środku dżunglii wśród zniszczonych sprzętów, a zdjęcie pozostaje w stanie dobrym. Na-cią-ga-ne. I wcale nie intrygujące, tylko najzwyczajniej przesadzone.
niezmiernie cieszy mnie to, ze nie tylko ja mam takie zdanie o odcinku Przesadzone maksymalnie !
Wiem że niektórych rozczaruję a niektórych bardzo uraduję ale:
- Charlie NIE zginie w ciągu najbliższych paru odcinków, czytałem, że w szesnastym odcinku (16- jedna z liczb )ujrzymy jego retrospekcje, a sądzę że nie pokazywaliby ich gdyby umarł
pozdrawiam
PS.
Możliwe, że zrobią z nim tak jak z Panem Eko- uśmiercą go pod koniec odcinka z jego retrospekcjami
Ostatnio edytowano 23 lut 2007, o 16:07 przez Dude, łącznie edytowano 1 raz
Wreszcie miałem czas to sobie obejrzałem odcinek ... cała ta akcja z Desmondem troche naciągana ... ale taka już jest 3 seria lost. Co do śmierci Charliego to jest mi to w zasadzie obejętne. Tak naprawdę to w trzeciej serii bardziej interesuje mnie co się dzieje z Jackiem i Innymi niż z pozostalymi na wyspie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p