A taki mieli plan wykończyć tostery. No cóż, byłoby za łatwo
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Taka okazja na wyeliminowanie cylonów została niewykorzystana, ale pewnie i tak by to nic nie dało bo pewnie mają gdzieś jeszcze RSy. Baltair jeszcze zostanie wysłannikiem boga wśród cylonów Nie rozumiem jak ta boja ma pomóc w znalezieniu Ziemi. Jedyne w czym pomogło to pokazała gdzie byli kolonizatorzy, a nie gdzie trzeba lecieć.
I Baltar wpadł Trochę go torturowali No ale ta Szóstka w Głowie Gaiusa przydaje mu się bardzo Ogólnie jak Baltara zabrali cyloni to myślałem, że jakoś przejmie nad nimi kontrolę i będzie szukał Ziemi dla siebie. A sądziłem tak ponieważ kiedyś był już serial BSG i w tamtej wersji cyloni byli dowodzeni przez jakiegoś człowieka i ścigali ludzi No akcja zlikwidowania cylonów mogłaby się udać, o ile inne floty z RSami by skoczyły zobaczyć co się stało. Ale problem ogólnie tu jest spory, z jednej strony Helo miał racje, ale z drugiej i tak docelowo jedna strona według cylonów i ludzi musi zostać zniszczona, więc co za różnica czy od razu czy powoli( właściwie duża, lepiej od razu zniszczyć wroga ). Ale też bez sensu zrobione. Ktoś powinien już tam być przy więźniach żeby od razu wykonać rozkaz, a nie, że muszą iść do nich. Podczas akcji chyba pierwszy raz raptory zostały użyte w walce jako broń. No a z tą boją to chyba po prostu żeby dalej w tym kierunku skakali?
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
To byłaby za łatwa akcja, żeby mogła być prawdziwa. Rozwalmy Cylonów bronią biologiczną. Czekałem tylko aż ktoś coś zrobi, żeby powstrzymać ludzi przed tym. Na początku myślałem, że jednak to Athena ale niedaleko pada jabłko od jabłoni bo zrobił to Helo (tak na marginesie to wygląda jak koleś ze Star Treka)
Ja tylko nie rozumiem jednego, dlaczego Helo ciągle zapomina o jednym podstawowym fakcie, że Cyloni to nie są ludzie. To są maszyny, które zaatakowały rasę ludzką w celu jej całkowitej eksterminacji, a Helo mówi, że próba ich likwidacji stanowi ludobójstwo. Jak można popełnić ludobójstwo zabijając maszyny? Helo najwyraźniej jest przedstawicielem nurtu skrajnego miłosierdzia
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Może są to maszyny ale właściwie niczym od ludzi się nie różnią, jak dla mnie można by to wziąć pod ludobójstwo, ale w wojnie gdzie jedna strona według planu musi zniknąć to jest jedyne wyjście, z jednej czy z drugiej strony
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p