pobierz plik w całości
Thanks For the Memories | Air Date: 11/20/2005
Meredith, Bailey, Derek, and Richard -- each for their own reasons -- decide to work on Thanksgiving while everyone else takes the day off. Izzie cooks a spectacular Thanksgiving dinner for everyone -- except that no one really shows up. After Cristina bails to head back to the hospital to help with some holiday related surgeries, Izzie and Burke wind up preparing the dinner by themselves for Joe and his boyfriend. George is spending the day with his blue collar brothers & father, working through major issues with them.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
HeroSHI napisał(a):Izzie and Burke wind up preparing the dinner by themselves for Joe and his boyfriend.
Burke przyrządzał tego indyka, jakby przeprowadzał operację Wszystko idealnie Dopiero teraz zwróciłam uwagę, jak ma na imię dr Burke - Preston - wcześniej nawet nie wiedziałam
HeroSHI napisał(a):George is spending the day with his blue collar brothers & father, working through major issues with them.
I tak najlepsze były Cristina i Bailey. Cristina wyszła po alkohol a wylądowała w szpitalu. i jeszcze się cieszyła z operacji. A Bailey i jej teoria na temat święta dziękczynienia.
W tym odcinku polubiłam Addison i nawet mi jej było w pewnym momencie żal.
George i jego rodzinka - OMG jacy bracia. A jak wbiegli do ich domu po Georgie'ego.
Preston serio wszystko wiąże ze szpitalem. ;p Szkoda mi było George'a w tym odcinku. Derek się zdecydował, ale nie wygląda to jakby nadal kochał swoją żonę... Mer i nowy chłopak?;p
Preston świetnie potraktował tego indyka i całe gotowanie Mam nadzieję, że ja nie będę miała takich odchyłów w przyszłości
Derek się zdecydował, ale nie wygląda to jakby nadal kochał swoją żonę...
nie powiedziałabym że jej nie kocha, moim zdaniem ma mieszane uczucia, ale coś jednak do niej czuje, skoro próbuje utrzymać małżeństwo. A George był cudowny w tym odcinku
Preston gotuje kurczaka. Alex zdecydował się przyjść. Mer poszła do baru, ciekawe co będzie z tym chłopakiem. George, indyk i bracia. Świetny wątek. Derek nie kocha Add, ale coś go jednak przy niej trzyma...
Fajny odcinek w końcu tylko Izzie nie wylądowała w szpitalu Szkoda mi było faceta, który się obudził po 16 latach... a potem umarł... i jego syn jednak wrócił... akurat ta część była smutna. George zastrzelił bezbronnego indyka! Ale w sumie go rozumiem. Zastrzelił - z głowy. Nie musi już więcej siedzieć na polowaniu Lekarz szukający Nazi przez cały odcinek był super a uśmiech Bailey jak zobaczyła jego minę... bezcenny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p