pobierz plik w całości
17 Seconds | Air Date: 05/14/2006
A shooting a nearby restaurant bombards the hospital with plenty of gunshot victims -- and one intended victim that didn't get shot, but is a pain to everyone nonetheless. Burke is still mad at Cristina, and he lets Alex go with him to retrieve a heart and not her. Cristina winds up on the case of a couple where the boyfriend used his girlfriend as a shield during the shooting. When Izzie finds out that the heart is for Denny, she begs Bailey to be on the case, so she can tell Denny the good news and prep him. Meredith works with Callie on a victim who was shot in the leg. She uses the time with Callie to pick her brain about bone cancer in her dog, but Callie doesn't have time for any dog talk -- until George says he has a right to be mad at Meredith, but Callie doesn't. George and Derek attend to a victim left brain dead -- and pregnant.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Świetny odcinek! A w szczególności końcówka. Walka Izzie o serce dla Denny'ego, kłótnia Addison z Derkiem i postrzał Prestona - trzy najlepsze sceny w tym odicnku
Tristan napisał(a):Świetny odcinek! A w szczególności końcówka. Walka Izzie o serce dla Denny'ego, kłótnia Addison z Derkiem i postrzał Prestona - trzy najlepsze sceny w tym odicnku
Zgadzam się całkowicie. Odcinek był świetny .
Myślę, że nie powinniśmy narzekać na przeznaczenie. Nie jest niesprawiedliwe.Nie jest nieoczekiwane. Ono tylko... wyrównuje rachunki.
Odcinek bardzo dobry, ale szczerze nie podobało mi się to, co zrobiła Izzie Odciąć pacjenta od wspomagania? Ja rozumiem, że chciała zdobyć dla niego serce, ale żeby za wszelką cenę? Przecież on mógł nawet to przypłacić życiem, serce miał słabe, mogło w ogóle nie wytrzymać tych "badań".
HeroSHI napisał(a):Cristina winds up on the case of a couple where the boyfriend used his girlfriend as a shield during the shooting.
Byłam przerażona tym co chciała zrobić (i zrobią Izzie) a zakończenie tej sceny jeszcze bardziej mnie zmroziło polubiłam Denny'ego i myśl że umrze nawet przez głupią walkę Izzie była okropna.
Straszne że w momencie gdy Preston był tak bardzo potrzebny został postrzelony.
Przyznam nie widziałam następnego odcinka i nie wiem co będzie dalej z Dannym ale mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy......
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Końcówka była świetna. I nieświadoma niczego Izzie... pewnie już po Dennym. Szkoda, bo jest fajny Ale może Cristina nie skończy z Prestonem? (w ogóle jakoś nikt się nie martwi, czy Burke przeżyje... to by był psikus od scenarzystów ) Izzie w odciku mnie strasznie wkurzała. Ta panika przy łóżku Denny'ego... masakra I mam dziwne wrażenie, że w rozmowie z Vetem, Mer nie mówiła o psie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p