Wiedziałem! Po prostu wiedziałem, że ten odcinek tak się skończy. Olivie zamieniły się miejscami i nie zapowiada się to dobrze dla żadnej z nich. Pierwsza nie będzie się mogła odnaleźć w nowym świecie, a druga siedzi w celi zatrzymana przez Walternate. Tylko jak długo to potrwa? Kiedy Peter się zorientuje, że to nie jego Olivia i kiedy nasza Liv wróci do swojego świata. Nie mogę się doczekać nowego sezonu.
Finał mnie trochę rozczarował bo poza cliffhangerem wiele istotnego się nie wydarzyło. Było pewne, że Peter nie zbuduje tego urządzenia. Jednak zostawił nagranie więc zagrożenie nadal istnieje.
Ciekawe też co się stanie z Bellem. Coś mi się wydaje, że już go nie zobaczymy.
Wycieczka po NY Petera z w wykorzystaniem helikoptera świetna. Uwielbiam ten nowy świat.
Olivia zmieniła kolor włosów. Oby na dłużej w nim została
Pojedynek dwóch Olivii fajny. Szkoda tylko, ze taki krótki. Czekam aż znowu się spotają.
Absolutna rewelacja! Bell zginął przy powrocie reszty do "normalnego" świata, więc na pewno go już nie zobaczymy. To było zresztą jasne, że się poświęci Ale odcinek niesamowity... Strasznie mi się podobało to spotkanie "alternatywnych" osobowości Btw. Dość szybko na jaw powinno wyjść, że to nie ta Olivia - jak Peter rozmawiał z Olivią z drugiego świata to po 2 minutach rozmowy nie zrozumiała porównania - nie wiem jak ma przetrwać
Świetne zakończenie finału! Peter wrócił na swoje miejsce i był pocałunek Olivii i Petera. Olivie zamieniły się światami, genialny motyw, ciekawe ile się taki stan utrzyma. Ten Walternate wygląda groźnie, ciekawe co zrobi Olivii. Bell się poświęcił i już go w serialu nie zobaczymy. Z niecierpliwością czekam na 3 sezon, ten podwójny finał był na pewno jednym z najlepszych odcinków Fringe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p