Dean jest załamany po śmierci Sama. Postanawia zawrzeć z demonem umowę, Sam zostaje przywrócony do życia a Dean dostaje rok. Bracia dowiadują się, że Samuel Colt stworzył ogromną przeszkodę uniemożliwiającą demonom otwarcie bramy do piekła. YED wysyła Jake'a, aby otworzył to przejście, jednak Winchesterowie, Bobby i Ellen są tam pierwsi. Jake'owi udaje się otworzyć przejście po czym zostaje zabity przez Sama. Na miejscu zjawia się YED, chce zabić Deana, lecz wśród demonów wylatujących z piekła jest również John i ratuje go. Dean używając colta zabija YED.
Data emisji: 17.05.2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 19 maja 2007, o 00:06 przez Trish, łącznie edytowano 1 raz
Ja właściwie nigdy nie brałam zbytnio pod uwage, że nie będzie 3 sezonu, więc informacja mnie nie zaskoczyła. Ten serial ma się jeszcze szanse rozwinąć, więc dostał kolejną szansę. Poza tym, skoro będą kręcić 7 sezon SV, to czemu mieliby zdjąć SN
Season finale był naprawdę niezły.
Nie było tutaj tyle emocji co w poprzednim sezonie, ale za to więcej się działo.
Umowa Deana z demonem i uzyskanie roku życia, ożywienie Sama, otwarcie bramy do piekła, pojawienie się Johna no i of course zabicie YED Na końcu był śliczny Winchesters moment, ciekawa teraz jestem czy Samowi uda się ocalić Deana. Martwi mnie jedynie fakt, że Sam nie powiedział Deaowi o Mary.
No i niestety wychodzi na to, że Ash nie żyje...
dobrze że zabili w końcu YED bo mnie przyprawiał o ciarki... brr!
Dean też jakiś makabryczny był jak siedział przy zwłokach Sama. zresztą Sam jak zabił Jake'a to miał taki wyraz twarzy że lekko się przeraziłam, czyżby mu się spodobało? ;p
a na koniec tradycyjnie się wzruszyłam.
Dopiero teraz udało mi się obejrzec i muszę stwierdzic, że odcinki finałowebyły świetne
Najbradziej podobał mi się pomysł z olbrzymią "devil's trap" i uwięzieniem barmy do piekieł. Teraz bracia po otwarciu będą mieli dużo roboty i mało czasu Ciekawa jestem jak rozerają uwolnienie Dean'a z paktu??
nie no super jestem miło zaskoczona zakonczeniem drugiego sezonu... w Supernatural umieja to nieżle rozegrac tak samo było po zakończeniu pierwszego sezonu...
trzeci sezon zapewne bedzie bardziej dojrzały taki wyścig z czasem... tylko rączki zacierać jak chłopcy powrócą bardziej wystrzałowi...
Świetny odcinek, w końcu to koniec sezonu. Brama piekieł się otworzyła czyli będzie ciekawie. Prócz tego Sam musi jeszcze uratować Deana. Jak to dobrze, że już niedługo 3 sezon.
uwierz mi, że chyba nikt w to nie wierzy. Supernatural bez Deana ? Nie.
Parę ? Ja bym powiedziała, że mają trochę więcej niż parę
hah, parę to bardzo mało powiedziane
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p