Dean is attacked by a Djinn... and finds himself in a new reality where his mother is still alive and a mysterious woman holds the key to everything.
Data emisji: 03.05.2007
__________________ muszę przyznać, że jak dla mnie zapowiada się bardzo ciekawie, bardzo fajny pomysł z tą alternatywną rzeczywistością. nie mogę się doczekać.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Świetny odcinek przede wszystkim dlatego, ze wszystko toczyło się wokół Dean'a Ale ogólnie fajny pomysł na odcinek- co by było gdyby to wszystko się nie wydarzyło... to chyba taki wstęp przed dwoma finałowymi odcinkami
Ogólnie odcinek bardzo smutny, bo życzyłoby się chłopcom, aby ich życie tak właśnie wyglądało.
Normal Dean był so sweet, to koszenie trawy i w ogóle No i miał tam Carmen...
o rany, normalnie pół odcinka przepłakałam ( ), tak mi było szkoda Deana...
odcinek nie zawiódł moich oczekiwań, dla mnie jeden z najlepszych epizodów.
Dla mnie był bardzo fajny, ale nie zaliczyłabym go do jednego z najlepszych, ponieważ sprawa ze stworkiem została niezbyt interesująco pokazana Za to czekam na rewelacyjny season finale
Odcinek zajebiście mi się podobał, pokazywał jakby się wszystko ułożyło gdyby nie było pożaru. Postać dżina dla mnie była super, te niebieskie oczy i aura wokół ręki, w ogóle ciekawy stwór. No i genialnie zagrał Dean w tym odcinku (koszenie trawy i nie tylko).
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Deanocentryczny odcinek bardzo dobrze bo jest najfajniejsza postacia w tym serialu. Czasami nawet Sammy mnie wkurza, takie cieple kluchy z niego
Scena gdy Dean kosil trawe ... lol2 No i koniec troche smutny. Ten odcinek to takie wprowadzenie do konca sezonu... poznalismy matke braci i przez ta alternatywna rzeczywistosc dowiedzielibysmy sie co by bylo gdyby Demon jej nie zabil.
Znowu doskonały odcinek. Widzę, że twórcy tego serialu przenoszą na ekran wszystkie możliwe stworzenia pojawiające się w bajkach i legendach tyle, że w tym gorszym wydaniu. Swoją drogą z całą pewnością, gdyby taka sytuacja naprawdę miała miejsce to niewyobrażalnie ciężko musiałoby być zmusić się do opuszczenia idealnego dla nas świata.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Genialne! Alternatywny, lepszy świat dla Deana i jego bliskich. Tylko szkoda, że była to tylko fikcja. Fikcja, w której ludzie uratowani przez braci i ich ojca ginęli. Dean miał piekną żonę, matkę która żyła i miała się dobrze, Sammy był z Jess. Wszystko było w rękach Deana i zdecydował się żyć w rzyczywistości blisko brata niż w alternatywnej fikcji. Dużym zaskoczeniem było dla mnie to, jak pod koniec Ci wszyscy bliscy Deana zaczęli go namawiać do pozostania, wszystko wiedzieli - że to fikcja, że Dean i Sam w rzeczywistości polowali... Swietny pomysł, naprawdę byłem bardzo zaskoczony i bardzo mi się podobało. Końcówka smutna, widać było, że Dean naprawdę chciał zostać, chciał tak było.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Świetne to było! Idealny świat Deana, miał wszystko czego chciał (najlepszy moment to koszenie trawnika ) , ale wiedział , że jest to fikcja. Bardzo przyjemna fikcja , z której trudno uciec. Jednak udało mu sie , przekonal sie po tym jak zobaczył tych wszystkich ludzi , ktorych ratowali z Samem , że nie żyją. No i kontakt z bratem , w tej fikcji , każdy żył swoimi sprawami , nie mieli kiedy zżyć sie ze sobą, gdy nic złego wczesniej sie nie wydarzyło. Ciekawa postać była z dzina , te niebieskie oczy robiły wrażenie, no i ten moment jak Dean sie budzi a póżniej ratuje Sama wbijając dzinowi nóż w plecy, super. No a ta Carmen to całkiem całkiem , chciałbym ją jeszcze zobaczyć .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p