Jenny has second thoughts about the future. Socialite Poppy Lifton returns and her boyfriend Gabriel Serrano sweeps Serena off her feet with a romantic vacation.
Data emisji: 30.03.2009r.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
JENNY'S KINDA-NOT-SWEET SIXTEEN / TAMARA FELDMAN & ARMIE HAMMER GUEST STAR Serena (Blake Lively) decides to throw Jenny (Taylor Momsen) an intimate party for her sixteenth birthday, but things get way out of control when Poppy Lifton (guest star Tamara Feldman) turns the small gathering into a huge social event. In a moment of weakness, Vanessa (Jessica Szohr) agrees to help Chuck (Ed Westwick) with a scheme having to do with Blair (Leighton Meester) and Nate (Chace Crawford). Rufus (Matthew Settle) learns that Dan (Penn Badgley) will not receive financial aid at Yale and tries to figure out another way to cover the cost of his education. Kelly Rutherford also stars. Armie Hammer guest stars as Poppy's boyfriend, Gabriel. Allison Liddi-Brown directed the episode written by Sarah Frank-Meltzer (#220).
jak ja nie znoszę Jenny! nie mogę na nią patrzeć w tym serialu, obrzydliwie działa mi na nerwy. serena wyjechała do espaniol z sexowym jak dla mnie gabriellem. oj może stracić przyjaźń poppy.
i ten słodki kiss blair i nate'a. ja im kibicuje chociaż wiadomo, że nic z tego nie będzie:]
------ oglądam: gossip girl s. 4, desperate housewives s. 7, grey's anatomy s. 7
a ja nie moge patrzec na B&N dla mnie to martwa strefa całkowicie... a w dodatku V.&C. takie to naciagane jak nie wiem, przyjecie do bani bylo jedyny aspekt na koncu byl fajny jak S. poznala Gabriela... pewnie w nastepnym odcnku wroci G....
Corranh napisał(a):Czekałem na V&C od 1 sezonu:P Mam nadzieję że pociągną ten wątek bo przynajmniej będzie ciekawie i na sto procent nie tak słodko jak B&N ;/
nie pociagna dluzej niz 2 odcinki czytalam że jak się pojawi Georgina to powiążą ją z Chuckiem wiec pewnie V. pojdzie w odstawke i znowu zaiskrzy z Natem, a B. bedzie walczyc o C....
C/V beznadzieja, ale jeszcze gorzej to: B/N, patrzeć na nich nie można normalnie
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Kolejny dobry odcinek. CV fajne, szkoda, że nie pociągną na dłuższą mete. Ale ogólnie mi się podobali. BN troche przesadzone, nagłe uczucie. Dorota fajnie ich umówiła. dobrze, że to sie zaraz skończy. Jenny mniej wkurza, niezłą zadyme na imprezie zrobiła. Ale należało się S. Ogólnie Serena jest teraz coraz głupsza, jak ją uwielbiałem, to teraz. ;] Mam nadzieje, że jak wróci z Espani będzie fajniejsza. A ten cały Gabriel fajny nie jest. Będzie pewnie Serena/Gabriel. Ale niech to dziewcze odżyje, prosze. Dan jest wkurzający. A ten list od tego syna to jest po prostu za duży zbieg okoliczności. No przecież to sie może zdarzyć, nie wiem, raz na 1 000 000 i akurat w tej rodzinie?
BTW kto jeszcze z kim nie spał w GG? Brakuje nam tylko Dan/Blair, Chuck/Serena no i chyba tyle. (licze tylko Nate'a, Blair, Serene, Dan'a i Chuck'a). Ludzie, każdy z każdym.
a co w nim dobrego? głupia telenowela a może on specjalnie ten list wysłał, bo jakimś sposobem się dowiedział o nich a Dan to jest jedną z nielicznych osób, które mnie w tym odcinku nie wkurzały
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p