When Peter disappears, Walter seeks solace in marijuana. In that state of mind, he and Astrid babysit Olivia's niece Ella, and Walter tells her a fairy tale of a gentle inventor, a stolen glass heart, a detective looking for true love, and a mysterious group of bald men known as the Watchers.
Data emisji: 29 kwiecień 2010
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Na początku byłem odcinkiem zawiedziony, ale potem mnie wciągnął. Świat wykreowany przez Waltera miał swój urok - lata 20, Olivia prywatnym detektywem, Walter genialnym wynalazcą uszczęśliwiającym dzieci, gang Obserwatorów i MD. I to wszystko miało swoje drugie dno. Komórki i dzwonienie na centralę było boskie. Śpiewające trupy wymiatają Olivia bardzo ładnie wyglądała w nowych włosach Końcówka też dobra już powiązana z główną fabułą - o co chodzi Obserwatorom?
Odcinek nuuudny! Jedynie ciekawy koniec z Obserwatorem. I jeszcze śpiewające trupy były dobre! Olivia bardzo ładnie wyglądała w tym odcinku.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Ale dziwny odcinek. Strasznie mi się dłużył. Był swego rodzaju odskocznią i przypominał mi odcinek z 3 sezonu Breaking Bad pt. "Fly". Też był taki inny, dający odpoczynek od głównej fabuły... Scenarzyści musieli coś wymyślić, bo Petera nie ma, to sprawy też nie może być. Nie wyobrażam sobie śledztwa Fringe bez Peta.
Nie było bardzo źle. Odcinek miał fajne momenty, np. śpiewające trupy. No i końcówka dobra - Obserwator pewnie będzie próbował uratować Petera, albo coś w tym rodzaju, bo przecież jest "niezwykły"...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Na samym początku miałem nadzieję, że opowieść Waltera zajmie jedynie 5 min, a nie cały serial. Generalnie było ok ale nic poza tym. Można się było spodziewać czegoś więcej po 3 odcinku od końca, do zakończenia serialu.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Szkoda, że sam czegoś nie przyjarałem przed odcinkiem. Pewnie byłbym teraz zrównany poziomem z podłogą. Odcinek świetnie imitował stan psychiczny Waltera. Jednak przerywniki, czyli powroty do rzeczywistości w większości także były świetne, tutaj wspomnę o Elli karmiącej krowę. LMAO! W ogóle była to taka porządna parodia. Jednak im bliżej końca, tym gorzej się to oglądało. Nie wiem czemu, ale zaczęło mi się trochę nudzić, bo o ile pierwsze 25 minut było świetne, tak dalej poziom zjechał ze stromej górki. Ogromnym plusem byli dla mnie śpiewający Broyles i Astrid. Ten pierwszy znakomicie wyglądał w swojej roli i jak mniemam ciągle żuł tytoń : ). Co do Farnsworth, to za każdym razem, kiedy zbliża się do Waltera na bliżej niż pół metra, w mojej głowie widzę weselnych gości, krzyczących 'Go-rzko! Go-rzko!'. Olivia po raz kolejny udowodniła, że jest kompletnie aseksualna. Końcówka, choć nie pasowała do klimatu odcinka, to była całkiem niezła. 8/10.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p