pobierz plik w całości
Band-Aid Covers the Bullet Hole | Air Date: 03/12/2006
Meredith and Derek try being friends -- but she won't go far enough into the friendzone to tell him about George. Izzie and Alex both have talks with Denny. Alex tells him that he and Izzie are back together. Izzie convinces him that he needs to stay with her in the hospital. Cristina is stuck babysitting for Bailey's baby, and George and Callie further their flirtations over a teenaged patient who decides to chop off his own finger after Callie refuses to do it for him. Burke shows a preference for living with George over Cristina, and Addison gets a long-awaited admonition from Derek that shows some hope for their marriage after all.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Cóż odcinek bardzo fajny. Chociaż żal mi było Georga, no i jeszcze biedak spadł ze schodów. Zastanawiam się co z tą babką która dała mu numer telefonu. Myślicie że będą razem? Pewnie tak, choć nie pasują do siebie. W odcinku wkurzyła mnie Cristina, żeby nie pomóc swojemu przyjacielowi, na szczęście dr Durke zareagował.
A ten epizod z Addison i dr Bailey był śmieszny .
Myślę, że nie powinniśmy narzekać na przeznaczenie. Nie jest niesprawiedliwe.Nie jest nieoczekiwane. Ono tylko... wyrównuje rachunki.
Ten hokeista był powalony..rozumiem że to jego szansa...ale szkoda że nie dotarło do niego że bez tej operacji straci nie tylko tą szansę ale hokej.
Meredith i Derek przyjaciółmi - jasne.
Izzie jest dziwna...tu zadaje się z Alex'em a jak przyjeżdża Danny, którego widziała bardzo mało, zapomina o Bożym świecie...Alex może czasami przesadza...ale ma prawo być zazdrosnym...po prostu mówi głupoty i tyle. ale ma racje w tym co mówi...
Wszystko mi sie pousuwało. Ale jakoś to postaram się nadrobić. Z tego co jeszcze pamiętam to Cristina była świetna z dzieckiem. George/Burke - fajni razem są. Izzie/Danny - ogólnie ten związek mi sie nie podoba, nie widze w nim nic ciekawego. Izzie/Alex powinno być i tyle.
George i Burke... biegają, gotują, grają... Cristina będzie zazdrosna? Hokeisty mi szkoda. Myślał, że wpadł na genialny pomysł, a tu rozwalił sobie życie. Szkoda, bo widać, ze jest ambitny. Mer przeprosiła. Znowu. Może niedługo George przestanie się na nią gniewać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p