pobierz plik w całości
What Have I Done to Deserve This? | Air Date: 02/26/2006
No one knows what transpired between George and Meredith but George and Meredith -- and they aren't talking, but everyone knows something happened. They suffer in silence over their transgression -- until everything bubbles to the surface, and once the secret is spilled, it's only a matter of minutes before George spills, too -- down a stairwell, where he dislocated his shoulder and then meets a fan of his. Addison suffers for her transgression, too, in the form of poison oak on her va-jay-jay.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Haha w tym odcinku najbardziej rozsmieszyła mnie Addison jak poszła do Mirandy po konsultacje w sprawie uczulenia na bluszcz Pozatym zgadzam się z poprzedniczka jakoby George za bardzo dramatyzował. Wtedy jest starsznie wkurzający. No i na domiar złego wprowadził się do Christiny i Burka.
HeroSHI napisał(a):No one knows what transpired between George and Meredith but George and Meredith -- and they aren't talking, but everyone knows something happened.
Nie podoba mi się ten wątek. Meredith niby skrzywdziła Georga, George zachowuje się jak obrażony nastolatek, Meredith go przeprasza, on nie słucha, a w końcu też tam był i ona go do sypialni nie przyprowadziła. To się w ogóle nie powinno stać, ale już po fakcie.. George po prostu zrobił z siebie ofiarę.
HeroSHI napisał(a):before George spills, too -- down a stairwell, where he dislocated his shoulder and then meets a fan of his
A już myślałam, że ten jego upadek coś mu poukłada w głowie, a jednak nie
HeroSHI napisał(a):Addison suffers for her transgression, too, in the form of poison oak on her va-jay-jay.
Najlepszy motyw odcinka I badanie przez Bailey, a potem przyszedł Derek
Gestut napisał(a):Jesteś pewna że to w tym odcinku? Jestem pewna że nie, bo przed chwilką skończyłam go oglądać i nic tak takiego nie było.
George zachowuje się jak mała dziewczynka...przecież jest dorosły i wie co robi, i chyba nie przespał się z Mer przez przypadek...ale sama nie wiem...gdyby ktoś w trakcie się rozpłakał...to też bym się poczuła urażona...no ale George przesadził... tak bardzo że aż spadł. no ale poznał swoją fankę... swoją drogą sekret wyszedł na jaw w śmieszny sposób .
Addison.... w tym odcinku była najlepsza...razem z Bailey.
Ostatnio edytowano 27 wrz 2007, o 19:23 przez Paulina, łącznie edytowano 1 raz
Addison, fajnie że coś ją pogryzło. ;p Śmiesznie było. ;p Bailey była super jak jej pokarm poleciał. ;p Alex fajnie wyciągnął od Mer że spała z Georgem.
chyba pierwszy raz widziałam Dereka tak rozbawionego co do Bailey to gratulacje za opanowanie i beztroskę po wypłynięciu pokarmu :d co do George'a to rozumiem jego zachowanie w 100%. nigdy nie był pewien czy Meredith jest w stanie go pokochać, a chwilę po tym kiedy już myślał, że jej na nim zależy wszystko się rozsypało... poczuł się upokorzony i nic dziwnego. a co do Alexa to niechcący mu wyszło coś co się nazywa kobiecą intuicją
Addison i Bailey. I rozbawiony Derek jak się śmiał z Addison. Świetne teksty Mer (jako narratora) o karmie. George/Mer, nic z tego nie wyszło i się jeszcze wyprowadził. Ta pani ortopeda chyba będzie miała 'coś' z Geroge'm. I mi się to podoba, bo do sieie nawet pasują. George sie wprowadził do Cristiny, haaha.
George się wyprowadził... o ile mogę jeszcze trochę zrozumieć jego zachowanie (częściowo, bo zdecydowanie przesadza), to Izzie wybierająca stronę George'a? Do tej pory lepiej się dogadywała z Mer... Addison Karma ją dopadła świetne fragmenty Alex z jakąś satysfakcją porażał tego pacjenta, który uderzał do Izzie a potem go jeszcze olała i "poszła" na kolację z Dennym Końcówka: Oczywiście, że będą tylko przyjaciółmi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p