Carter instantly causes trouble for Chuck and further angers him when he makes his moves on Blair Waldorf and Chuck realizes he misses her. Meanwhile Vanessa receives an offer from Nate's Grandfather that is difficult to refuse.
Data emisji: 23.03.2009r.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
bez kitu Nate i Blair... juz nie mieli czego wymyslic na 1 gora 2 odcinki watku, na " I love you" Chucka poczekamy... znowu... ogolnie odcinek nie specjalny...
jak to ja już nie mogę się doczekać na N&B together! I byle by nie wrócili do wątku z Lonely boy and S bo oni to strasznie przynudzają są ze sobą i nie są za dwa odcinki znowu są i później znowu nie są, a po co się rozstają skoro i tak wiadomo że wrócą do siebie?
Cya no co Ty B&N to więcej niż dwa odcinki nie pociągnie... beznadziejnie powrocili do ich wątku zerwał, niezerwał z V. a już w łóżku z B. normalnie nie mieli czego wymyslic, teraz V. i C. będą sabotować zwiazek B.&N. i będzie masło maślane ogólnie...
UWAGA! Podobało mi się. O.o Tego się nie spodziwałem. Ale odcinek naprawde przyzwoity i GG się nawet prostuje. Co prawda BN nie jest fajne, bo ale... Dziadek był głupi, ogólnie Nate-debil sie go słucha. Chuck sie troche poprawił, fajnieszy jest. I Chuck/Serena. Ale nic nie pobije Doroty. Ona jest świetna, ja chce spin-off. Polski był awesome.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p