Lightman and Zoe must re-visit a case from 17 years ago, when they are asked to witness Jason Wilkie's execution. With the help of Cal and Zoe, Jason was convicted of the murder of 8-year-old Rex Sheridan, but when the Sheridan family is targeted again they must face the possibility that they might have sent an innocent man to his death. Lightman becomes determined to uncover the truth once and for all.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Tematyka odcinka jak najbardziej mi się podobało, aczkolwiek on sam do najlepszych w historii nie należał. Delikatnie rzecz ujmując moim zdaniem był nieco naciągnięty. Denerwuje mnie natomiast postać Lockera. Dosyć, że koleś nic do tego serialu już nie wnosi, to zdecydowanie stara się obniżać morale załogi.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Wydaje mi się, że w niedługim czasie pożegnamy się z Lokerem chyba że nagle Cal stanie się dla niego trochę milszy, bo chłopak ma rację - Lightman dość często go obraża Cała sprawa była dość ciekawa... lubię jak Cal i Zoe pracują razem Ostatnio coraz częściej wspominają o tym, że Lightman Group idzie na dno...
Świetny odcinek Cal w psychiatryku był genialny mimo, że zachowywał się jak zwykle Fabuła odcinka podobała mi się - Cal podczas egzekucji dostrzega coś w skazańcu i zaczyna znowu prowadzić śledztwo. Rozwiązanie tez niezłe - okazało się że brat działał z nim. Fajny się zrobiła jak wciągnięto w to Emily. Zagadki przez telefon były upiorne
Świetna sprawa, ciekawe zagadki i napięcie przez praktycznie cały odcinek. Lightman w psychiatryku - Locker rzeczywiście stał się trochę popychadłem Cala, mało ciekawych wątków z nim. W pierwszym sezonie grał zdecydowanie większą rolę. Wmieszanie w to wszystko Emily i Zoe było bardzo dobrym pomysłem.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p