Hoping to work things out with Jessi, Kyle takes her on a trip to research Sarah.
Data emisji: 18 lutego 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Odcinek był ciekawy, podobał mi się. A w nim było parę rzeczy, na które szczególnie zwróciłem uwagę. Kłótnia między Joshem i Andy, rozmowa z terapeutką Nicole Bójka w klubie studentów, pierwszy cios Declana był boski Rozmowa dziewczyn z uniwerku w toalecie o ojcu Lori. Konkurs hakowania, Jessi wygrała - a to zaskoczenie, a później się jeszcze wyleczyła... Asystent Stephena okazał się sławnym DJ'em Dowiedzieliśmy się trochę o przeszłości Sary i Adama. I ta końcówka, czyżby Kyle wyleczył Andy z raka???
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Tak,według mnie ją uleczył...światła migały a potem ta krew z nosa...=D fajnie by było gdyby Andy była zdrowa bo bardzo lubię ją i Josha...=D Ogólnie odcinek bardzo mi sie podobał,było dużo śmiesznych scen i troszkę się wyjaśniło...=D Bójka w barze była super,szczególnie tekst: Kyle: "Nie będę się z tobą bić." Declan: "Ale ja będę" i prawy sierpowy...=D Tylko troszkę głupio wyszło,bo potem Kyle wyszedł z baru i zostawił Declana samego w środku bójki...=D Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka...=D
no ten odcinek bardzo dobry też byłem pewny po tym odcinku, że Kyle ją wyleczył bójka w barze dobra. ten konkurs hakowania to tak sądziłem jakoś, że Jessi wygra, tylko nie wiedziałem, że jeszcze odetnie Kyle'a fajna ściąga była w tej sali na suficie, no i dowiedzielismy się o Sarze trochę, wygląda, że była dokładnie taka sama jak Jessi jest
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Wycieczka niezbyt się udała - Kayle dowiedział się jaka naprawdę była Sara i jaka będzie Jess, która coraz bardziej mnie nudzi. Hillary ze swoim "please" była komiczna, tak samo jak kłótnia Josha i Andy Czyżby Kayle uratował Andy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p