Chuck is having trouble dealing with the mystery that was his father and the way in which his spare time was managed. Meanwhile, Nate catches Vanessa flirting with another guy, and at a moment of desperation, reluctantly turns to Blair for help. Dan purposely ignores Serena's calls and tells Miss Carr that things are beyond a little complicated between the two of them right now. Miss Carr chooses not to take her job back and spends most of her time in an empty apartment with her new fling, who doesn't seem to be quite grieving from his recent break-up. At the same time, Lily and Rufus question where their relationship is going and talk casually about merging their households, Chuck however, is against the idea, and does everything in his power to stop it.
Data emisji: 9 marca 2009
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
eeeee eeeee jedynie mnie cieszy zakończenie wątku z nauczycielką.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Odcinek był nudny, jak to ostatnio bywa w GG. Nic nowego, Blair dalej płacze, Serena jest dziwna, Dan też, Jenny jest chyba tylko jedyną pozytywną postacią right now. Dobrze, że Rachel odeszła. Ogólnie to jestem baardzo niezadowolony.
Jedynie interesuje mnie wątek Blair. lol Serena hipokrytka i głupiutka. Dan się rozbrykał. lmao Swoją drogą ciekawe, że tak szybko zrobili u Dan/Rachel wielkie uczucie. Chuck/Elle wtf? Co za głupi wątek...uganiał się za jakąś...pfft Nuda.
Blair/Carter sweet. Widać było, że to bardziej Leighton/Sebastian.
Dobrze, że wątek z nauczycielką został zakończony! nie zniosłabym tego dłużej. Uff, odetchnęłam z ulgą kiedy N i V wyjaśnili sobie wszystko (myślałam, że już wszystko skończone a tu proszę :aww:) Little J znowu dała ciała ... czy ona kiedykolwiek zrobi coś dokładnie i bez żadnego potknięcia? Poor, Chuck zbyt szybko się angażuje człowiek ...
Btw, Blair i Carter?! CO TO MA BYĆ? nie podoba mi się to! wrr...
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
Ej czy może mi ktoś odświeżyć pamięć kim jest ten Carter? Tzn kompletnie nie pamiętam tej postaci ze wcześniejszych odcinków. Na ogół mi się to nie zdarza, żebym zapomniał jakiś wątek, ale tyle tych seriali oglądam, więc kiedyś musiało:P
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p