Umysłowe gierki Katherine działają wszystkim na nerwy, ale Damon, Stefan i Elena zdają sobie sprawę z tego, że jej wiedza o historii Mystic Falls pomoże im pozostać przy życiu. Sfrustrowana z powodu swojego związku z Mattem, Caroline znajduje sobie nową metodę pozyskania uwagi Donovana. Alaric wyjawia Jennie coś zaskakującego, a Katherine wyznaje Damonowi rzecz innej natury. Stefan i Bonnie starają się przekonać Jonasa i Lukę, że wszyscy powinni współpracować. Brak zaufania ze strony Jonasa prowadzi jednak do brutalnego oraz płomiennego starcia.
Data emisji: 24.02.2011
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Problem czarowników rozwiązany - jeden został upieczony przez Damona, a drugiemu Stefan skręcił kark. I bardzo dobrze bo mnie denerwowali Tylko co takiego powiedział stary Boonie? Mam nadzieje, że to nie skończy się źle dla nikogo z bohaterów. I czy poznamy siostrę Luki i jak zareaguje na śmierć rodziny? Isobel wróciła i z pewnością namiesza. Mi się to nie podoba bo jeszcze bardziej popsują się stosunki Alarica z Jenną, a przecież fajną pare stanowią. I coś mi się jednak wydaje, że Katherina jest z nimi w zmowie bardziej niż powiedziała to Damonowi. Nina znowu odwaliła kawał dobrej roboty odgrywając dwie postacie. Jej sceny z Damonem jak zwykle wspaniałe. Ona go próbuje uwodzić, a on ją zrzuca z łóżka albo ten kołek w brzuch Matt dowiedział się o wampirach i zaczął panikować. Caroline powinna go teraz zauroczyć i mieć świetny spokój, ale coś mi się wydaje, że do tego nie dojdzie i przez to ktoś zginie. Bonnie odzyskała swoją moc - bardzo dobrze, a teraz mogłaby się stać jeszcze potężniejsza dzięki temu cmentarzysku
Jonas nie żyje, Luka nie żyje, Bonnie odzyskała moce, a Katherina pomaga braciom. Coś mam wrażenie, że twórcy idą trochę na łatwiznę... Może chcą zakończyć pewne wątki, żeby skupić się głównie na zabiciu Pierwotnego.
Matt się wszystkiego dowiedział, na dodatek Caroline naszpikowała go swoją krwią. No, no. Elena ma w sobie krew wampira, Matt też...
To, jak Demon spławił Katherine było świetne! Dobry koleś!
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
szkoda mi Luki, mimo wszystko. Oj Kat, sama juz nigdy nie wiem czy na ekranie to ona czy Elka. Damon jaką silną wolę ma a MAtt jak ochłonie, to pewnie da sobie wszystko wyjaśnić Elena jaką mine miała, że Bonnie z Jeremym
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Bardzo fajny odcinek , ale mimo wszystko szkoda mi tych czarodziejów. Okazuje się , że ci dobzi są gorsi od tych zlych , bo zabijają wiecej ludzie heh . Po cichu liczyłem na uratowanie Elijaha , ale moze jeszcze Isobeal coś wykombinuje. Fajnie , że pojawiła się pod koniec odcinka , teraz Jenna , musi sie wszystkiego dowiedzieć. No i Bonnie odzyskała moce, ale myśle , że moze nad nimi nie panowac i przez przypadek zranić kogoś z bliskich. Caroline powiedziałą Mattowi , że jest wampirem , chyba sie dogadają
spławienie Katherine przez Damona rodem z filmu Cruel Intentions no bo nie mówcie mi, że nie XD Sebastian leżący na łóżku i czytający pamiętnik, spławiający Katherine prawie wszystko się zgadza
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p