A woman named Molly and her husband are driving down the highway and swerve to miss a farmer who's walking down the road. Their car hits a tree and when Molly wakes up her husband is missing. Sam and Dean discover Molly and find out that the farmer haunts the highway and Molly is most likely his next victim. Sam and Dean set off to stop the farmer before he can claim her.
Data emisji: 15.03.2007
------------------------------------------------ moje wrażenia: odcinek w miarę fajny, doceniam pomysł z Molly Winchesterowie powrócili i wcale się nie zmienili, Dean jak zwykle zarzuca fajnymi tekstami a Sam rozczula mnie swoją wrażliwością Ciągle jednak czekam na wieści o demonie...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 18 mar 2007, o 00:59 przez henet, łącznie edytowano 1 raz
mnie sie tam podobał... , ale to byli chłopacy z 1 sezonu . Przez cały odcinek myślałam sobie czemu z Dean'a taki "nieczuj" ale sie uspokoiłam jak sie dowiedziałam ze molly jest duchem, to wszystko tłumaczy
hehe, fajny odcinek, strasznie zagmatwany ale takie coś mi się podoba. Ja byłem święcie przekonany że David nie żyje, a tu taka niespodzianka. Sporo trupów było.
Ciekawy odcinek i jak to ostatnio bywa różny od innych. Nie spodziewałem się, że Molly okaże się duchem, a David będzie żył. Widać, że Supernatural umie zaskoczyc.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Bardzo dobry odcinek z zaskakującym zaskoczeniem. Do samego końca nie wiedziałem, co się święci. W klasyczne polowanie braci wplatano dodatkowo wątek ducha Molly i całość wyszła oryginalnie. Tylko ten cały farmer tak się z nimi cackał momentami. Poza tym jeden z lepszych odcinków w tym sezonie.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Po bardzo humorystycznym odcinku nastał troche smutniejszy... Molly - dudch, który nie wiedział, że nim jest. Tego chyba nie można się było domyśleć. Bardzo zaskakująca końcówka. Fajnie, że zostało to tak przedstawione. Nie zobaczyliśmy całej tej historii od początku, tylko tak jakby od środka, co chyba było głównym urokiem odcinka. Właśnie to zaskoczenie, gdyby nie to byłby to zwykły, niewyróżniający się z pozostałych odcinek. Za to własnie polubiłem Supernatural - potrafi mnie zaskoczyć wtedy kiedy sie tego nie spodziewam...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
No gdyby nie ta końcówka , to by był jeden ze słabszych odcinków. A tak zostałem bardzo zaskoczony tym, że Molly była duchem choć sama o tym nie wiedziała. Staruszek był spoko, fajnie sie przemieniał , no i nieżle powalił Deana no i tym razem Sam ratuje mu tyłek .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p