tv.com napisał(a):Amanda unexpectedly returns home, which causes Kyle to re-evaluate his relationship with her.
Data emisji: 29 stycznia 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Już po odcinku. Jakoś mnie nie zachwycił ten odcinek, trochę się znudziłem go oglądając. Cała akcja z Amandą zmyślnie zaplanowana, ale taka trochę .... Wiedziałem, że coś jest nie tak z Taylorem. Ciekawe co konkretnie chce od Jessi? A w zasadzie co chce ją nauczyc i do czego ja wykorzystać?
Jessi znalazła tą płytkę, to ona wysłała wiadomość do Kyle'a z Latnok czy może ktoś inny? Szkoda, że Kyle tej wiadomości nie odsłuchał
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Mi tam się podobał odcinek, cały plan spotkania Kyle'a z Amandą, migotanie lampek, Josh z peruką w łóżku . I z Taylorem się trochę wyjaśniło, ciekawe co chce zrobić z Jessi, i co to była za wiadomość, którą dostał Kyle? Coś czuję, że następny odcinek odkryje trochę tajemnicy.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Josh z peruką w łóżku zdecydowanie był najlepszy Mi też podobał się odcinek. Wiedziałam, że Jessi coś popsuje, strasznie denerwuje mnie ta dziewczyna. No i jestem ciekawa tego planu.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Omg - Josh Udawanie Amandy było genialne Ogólnie odcinek trochę przynudzał, wszystko kręciło się wokół powrotu Amandy i Kyle'a, który chciał z nią porozmawiać..
no Josh z peruką, genialne aż mi szkoda było chłopaka ten cały plan Kyle'a trochę nierealny, no ale to nic nowego. ale, że Jessi powiadomi matkę Amandy to się niespodziewałem, chociaż chyba powinienem
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p