The team is on the run after their inadvertent involvement in a FBI sting operation... and Jim Sterling is lending his expertise to bring them to ground. To buy his freedom, Nate may have to sacrifice the others.
Data emisji: 17 Luty 2010
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Świetny finał sezonu! Ukrycie się w hotelu, "ukradnijmy burmistrza" w genialnym wykonaniu. Genialny motyw z windą, aby zwolnić Sterlinga. Nate poświęcił się dla dobra ekipy, ładne przemówienie walnął na końcu. Sophie się pojawiła, co bardzo mnie zaskoczyło i jednocześnie ucieszyło. Dobrze, że Tara im pomagała, bo Parker była blisko zrzucenia jej z budynku - piękna scena! Już się niecierpliwię na samą myśl o trzecim sezonie. Teraz pozostaje czekać.
Ostatnio edytowano 17 kwi 2010, o 00:46 przez eLMaQ, łącznie edytowano 1 raz
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Świetne zakończenie sezonu, ale poprzednie chyba było lepsze. Tara na szczęście nie zdradziła, ale niestety odeszła. Szkoda bo ją lubiłem. Jednak Sophie wróciła! W końcu i to po to żeby uratować zespół i spoliczkować Nate' a jego pocałunku Ciekawe co się teraz z nim stanie po tym jak został złapany przez interpol. Mam nadzieje, że jakoś to zostanie ciekawie pociągnięte. Albo jego team go uratuję
jak eLMaQ napisał - świetna scena jak Nate spowolniał Sterlinga. Tak jak reszta w hotelu. Zatrzymali się tam gdzie FBI
Ogólnie sezon oceniam bardzo wysoko i czekam na kolejne odcinki.
Hardison i wiertarka mistrzostwo plus łaaa, co za końcówka. smutno trochę, jestem ciekawa jak wszystko się rozwiąże. Uwielbiam ten serial
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Hmm. Nie wiem czy czasem nie zakończyli serialu? 1 sezon finał już było widać rozłam ekipy, na początku 2 powrócili, a 3 sezon? Co znowu wrócą? Tak zakończyli 2 sezon, że w sumie dali zakończenie serialowi. Co do Tary specjalnie tak pokazali tą scene z telefonem do Sophi i to foto z koleś, żeby namieszać w końcówce, ale wiadome było, że nie zdradziła, zżyła się znimi. I ona bardziej pasowała do tej roli niż Soph. Może mniej gracji, ale ciało, wygląd z Nate się szybko zaczęła bez zbędnych słów porozumiewać... Końcówka ciekawa, jak Nate poszedł wcześniej ze Starlingiem na ugode, że wyda ekipy by siebie ratować? Starling aż taki głupi, ze w to, że Nate ich wyda???
Nic serial ciekawy, ogladalność ma, kasy dość zarobił 3 sezon może będzie, ale wcale nie musi po końcówce 2, bo zakończenie równie sezonu rownie dobrze serialu...
No właśnie po takiej końcówce. Nate się oddał w ręce Interpolu, Starlingowi, ekipie kazał uciekać, to, że dostał kulke to nic napewno dojdzie do siebie. Ale mówię zakończenie równie dobre dla końca serialu ja i sezonu. Ja oczywiście chce 3 sezon
Tara/Nate? Przecież tam NIC nie było oprócz może małego flirtu. Sam Nate przecież mówił do Sophie 'I love you', tylko, że ta go nie słyszała... I chyba wszyscy wiedzą, że ona czuje to samo. To jest widoczne od 1. sezonu.
Nawet flirtu nie było, a jeśli to tylko podczas przekrętu. Jak zaczęła z nimi pracować i rozmawiała z Soph to powiedziała, że on jest sexy chyba, a Soph się "zbulwersowała" "what, who?" No wiem, że oni sie kochają to już było widać w 1 sezonie pod koniec. Tylko mi się Tara dużo bardziej podoba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p