dodano 20 lut 2011, o 14:35
Co za odcinek! Ile się działo i jak trzymał w napięciu! Chyba najlepszy w do tej pory w tym sezonie.
Elijah został zabity. Co prawda za pierwszym razem nie byłem zaskoczony. Wiedziałem, że zrobi to Alaric, ale Elena mnie kompletnie zaskoczyła. Inteligenty plan i poświęcenie godne oklasków. Tylko jakoś w 100% nie jestem pewny, że Elijah się jeszcze nie pojawi. Jakoś ten serial przekonał mnie, że trzeba byc przygotowanym na wszystko.
Katherina to mądra wiedźma.

A raczej wampirzyca.

Fajnie, że wróciła, w końcu ktoś musi wypełnić pustkę po Elijahu. I na dodatek zamierza zostać i pomóc. Może byc ciekawie.
Podobały mi się retrospekcje. Mogliśmy zobaczyc złego Stefana, rzeczywiście był chyba jeszcze gorszy niż Damon na początku serialu. Fajnie, że pojawiła się Lexi. Chociaż na chwilę, ale lubiłem ją, więc nawet z tego się cieszę.
Ależ denerwuje mnie ten John. Nie mogę się doczekać, kiedy Damon przebije go kołkiem...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, Game of Thrones, Person of Interest, New Girl, American Horror Story, Homeland, Luther
Nadrabiam: That '70s show, The Wire, Desperate Housewives, Castle, Damages
Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon, The Killing