When Officer Nick Hardy is shot and is paralyzed, Lightman is called in to assist the FBI to read what Nick is telling them. Nick recognizes the boy who shot him but as Lightman and Reynolds get further in the investigation, some men in blue are involved. Meanwhile, Clara has taken an interest in what Lightman does and wants him to teach her how he does what he does. Does she have other motives to this request or not?
--------------------------- Wciąż jest dobrze. Sprawa ciekawa i dramatyczna. I jeszcze okazało się, że tymi złymi sa policjanci. Przechlapali sobie grożąc Emily. Cal ładnie jednego z nich znokautował Podoba mi się, że Clara się znowu pojawiła. Obyśmy ja jak najczęściej widywali. Szkoda tylko, że tak mało Torres i Lockera. Dziwi mnie tylko jak tak firma może mięć długi. Cal udający wsparcie, a potem przeszukujący mieszkanie dealera - świetne Najlepszy moment - Cal wpada do inwestorów, opowiada im kawał, a potem ich odczytuję. Świetne
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Takie czasy - wszystkie firmy mają długi dodaj do tego podejście Cala do finansów (które pokazywał przez prawie cały odcinek) i jakoś można to uzasadnić Clara pewnie się będzie jeszcze pojawiać, przecież ma sporo rzeczy do nauczenia i myślę, że szykuje jakąś niemiłą niespodziankę, którą zobaczymy w finale... takie przeczucie. Podobało mi się, jak Cal odczytał człowieka, który mógł poruszać tylko powiekami... trochę przesadzone, ale oddaje ducha serialu (przez takie rzeczy na początku prawie przestałam oglądać )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p