pobierz plik w całości
Upper East Siders are getting a hot new teacher. A hot young new female teacher and she's going to create "lots of drama. Blair applies for membership at a tony NYC women's club, but after the ladies start talking smack about Chuck, Bart, Lily and Serena, Blair decides membership privileges are overrated. She defends Lily and Serena and announces, "Chuck Bass needs me!" And then promptly runs off to find him. Lily has a deep, dark secret that is already in the works for next year, and it is going to have major repercussions.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Ta nowa postać jest grana przez tego samego aktora co gra Quina w Dexterze, a to Ci Hmm będzie się dużo działo jak na przykład ta scena z Rufusem i Lily w łóżku, hoho! D/S będą razem, bez dwóch zdań.
God gave Rock'n'Roll to You
Pochłonąłem: The Sopranos, Dexter (s1-3), Californication (s1-2), Skins (s1-2). Gossip Girl (s1), Pitbull, Weeds (s1-4), Scrubs (s1-7), House M.D. (s1), Sons of Anarchy (s1), Secret Diary of a Call Girl (s1), Generation Kill, Pochłaniam: Skins (s3), Lie to Me (s1), the Mentalist (s1), Gossip Girl (s2)
C/B - awww!!!! Blair na tym dachu była genialna. I jak zgasiła ladies z Colony Club Ale za to całą ta drama S/D/R/L męczy mnie bardzo. Ten wątek wydaje się być taki na siłę, bleh. Powrót Jenny przewidywalny tak samo jak jej 'zwycięstwo' nad Penelope. No i nie mogę doczekać się, zeby dowiedzieć się, co stało się w New Year's Eve. Czyżby chodziło o to, co jest w promo do 2x15?
CB!
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
CB! awww Ta końcowa scena była świetna. I świetna była w tej scenie z tymi babami.
Reszta była nudna...powrót D/S bez rozmowy o problemach, wątek R/L i powrót J...ziew...
Serena mnie trochę wkurzyła w tym odcinku, bo najpierw olewa Blair, która była w złym stanie a potem ją zjedża za to, że ta nie pomaga Chuckowi tylko spotyka się z jakimiś pannami...no w klubie to S bardzo była zajęta tym, gdzie się podziewa Chuck...lol
bluevein napisał(a):W ogóle gdyby nie C/B to ten serial by nie istniał. Oni go jedynie podtrzymują.
Też mam takie wrażenie. Poza C/B rzuciło mi się jedynie w oczy, że Lily i Rufus jak dla mnie od początku serialu zaczęli nudno, teraz jest już tylko gorzej.
o ludzie, jakie nudy i z tego sie robi opera mydlana, bleh. D/S, fajnie, że do siebie wrócili, no ale znó nie będą razem, to nic nowego. ;] R/L, też niesamowite nudy. Wogóle odcinek można było przespać... C/B, to jeszcze jakoś sie trzyma kupy, ale też nie za bardzo. i co sie stało w nowy rok? little j. i jej zmiana, następna nudna rzecz. jak tak będzie dalej to nie zdziwie sie jak gg dostanie cancela...
C/B <3333 genialni, genialni! ajjj, cudowny moment na dachu! Wiedziałam, wiedziałam że S/D będą znowu razem. W sumie to dobrze bo brakowało mi ich scen pocałunków jak nie byli ze sobą R/L hmm, no zobaczymy jak potoczy się szukanie ich syna. Little J. nudna i nieciekawa.
Btw, co wydarzyło się w nowy rok?
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
kieszonkowe Potwory i Walki na Miecze. Szybkie Do Znalezienia Na ®Ask. luzujemy24.pl
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p