A sudden and tragic event impacts the lives of our favorite Upper East Side teens and their parents.Chuck discovers a secret that Lily has kept for years and plans to expose her. Bart Bass dies, and Blair comforts Chuck. Lily's mother (Serena's grandmother), visits the Upper East Side.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
Awwww.... C/B. Gdyby ktoś mi powiedział, że do końca życia mogę oglądać tylko jedną serialową parę to wybrałabym ich.
Przy C/B reszta serialu mnie nie obchodzi, choć trzeba odnotować dośc znaczący fakt posiadania przez Lily i Rufusa dziecka Więc przez kolejne odcinki pewnie będziemy oglądali dramę wokół tego wątku. Głupia Cece
<3
Jeszcze uwaga odnośnie ubrań Sereny, bo w tym sezonie ubierają ją jak kompletną slut. Krótka czarna sukienka na jedno ramię na pogrzeb. Srsly, Serena?
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
aja - Jenny miała "lepszą" kreację. W ogóle te odrosty...okropne. W ogóle nie wiem z jakiej paki ona tam była (tak samo zresztą Dan...po co?)
C/B owned, jak zwykle zresztą. ILY, ogólnie scena przy limuzynie, jej opiekuńczość, hug i wszystko...ta ostatnia scena była taka prześliczna...Nate mówiący, że bardzo się nim opiekuje...C/B FTW!
Aaron/Serena/Dan - co za flaki z olejem... Widać przecież że ona kocha Dana....
Serena ogólnie mnie wkurzała w tym odcinku, szczególnie na pogrzebie...bo ona chce żeby Dan został...no lol to Chuckowi umarł ojciec do cholery! I te hugi...jak przytulała A to wyglądała jakby była upośledzona...i te sms-y (Dan jaką miał satysfakcję z tego,że dostał pierwszy. )
Lily/Rufus - no zepsuli mi ten ship do reszty...w 1. sezonie byli wspaniali, teraz są straszni...ile minęło od śmierci Barta...tydzień? lol I jeszcze jakieś dziecko...co za telenowela...może się jeszcze okażę że Dan to syn Lily... albo Serena dzieckiem Rufusa? Matka Lily jednak jest jędzą, ale Chuck spalił dowody.
Podsumowując: Ed i Leighton/Chuck i Blair/Blair i Chuck udźwignęli ten odcinek!
Paulina napisał(a):W ogóle nie wiem z jakiej paki ona tam była (tak samo zresztą Dan...po co?)
Też tego nie rozumiem. Jeżeli Dana jeszcze jakoś można wytłumaczyć (w końcu znał trochę Barta, był na paru jego przyjęciach gdy był chłopakiem Sereny) to Jenny w ogóle nie rozumiem. I jeszcze jak perfidnie podsłuchiwała Eleanor i się wkręciła, żeby jej strój uszyć Miałam wrażenie, że tylko po to wybrała się na ten pogrzeb
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
jedyny odcinek ktory sprawil ze sie wzruszylam..najlepsza rola westwicka poki co ! naprawde zagral prawdziwie a ulubionma scena..moze nie bede oryginalna ale to jak przyszedl do blair i ten wzrok.. ponadto zastanawiam sie jaka wodke wzial z baru w takiej fajnej czerwonej flaszce hm... ale odcinek najlepszy z 2 sezonu poki co
awesome. D/S o ludzie to jest masakra... No przecież oni sie kochają, ale nie, przecież nie mogą być ze sobą... L/R no nieźle sie namieszało. Mają razem dziecko... *szok*. C/B w końcu mi przypadli do gustu, troche (z podkreśleniem na ten wyraz) ich polubiłem. Fajny miała ślub Elenor. A jak sie całowali, to rzeczywiście to komicznie wyglądało.
po raz drugi ją oglądam ten odcinek. Chuck/Blair coraz bardziej przypominają mi pare Seth/Summer z oc, ale to przecież nic dziwnego skoro to ten sam reżyser. ogólnie przy scenach z ich udziałem , szczególnie tej gdy Blair przytula sie do niego, chce mi sie płakać.. i omg te trzy magiczne słowa! słodko! motyw Dana, aarona i Sereny jest nudziarski strasznie, i tak wiadomo że możliwe jest tylko D/S Jenny dalej wygląd okropnie, a Lily z kolei coraz ładniej. Ogólnie odcinek niesamowity.. ale to tylko chyba dzieki B/C
tez musze przyznac ze odcinek byl bardzo dobry... dlugo czekalam na taki odcinek B. i C. - cudo <3 Co do S. jakos co odcinek mnie tak irytuje... nie wiem czy to przez ten glos czy wyglad nie wiem... cos jest nie tak Oby S. i A. porwali terrorysci w te swieta albo co
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p