2x13 - Na Trioblóidí • peb, filmweb, megavideo, rapidshare
2009
Informacja
Serial opowiada o losach klubu motocyklowego Sons of anarchy, który oprócz przykrywki czyli warsztatu samochodowego zajmuje się handlem bronią. Szerszy opis znajdziesz tutaj. Sons of anarchy do pobrania z naszego downloadu
As SAMCRO attempts to rid Charming of Ethan Zobelle and The League permanently, familiar faces present new challenges. (This will be a 90 minute episode according to Kurt Sutter's Twitter message.)
P.S. Odcinek prześwietny, genialny, niesamowity! Rozwalił mój system wartości! Z niecierpliwością czekam na trzeci sezon...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
Co za odcinek! Co za emocję! Co za rozpoczęcie wątków pod nowy sezon! Już nie mogę się doczekać. Szkoda tylko, że nowe odcinki zapewne we wrześniu...
Z Watsonem poszło szybko. Jedynym problemem było dziecko. Jednak Jax wpakował mu kilka kulek. Świetna scena.
Polly też została zabita. I to dzięki Gemmie. Szkoda tylko, że aż tak to namieszało. Jednak Stahl nie ujdzie to na sucho. Synowie już o to zadbają.
Jedynie Zoebell uciekł. Miał po prostu szczęście. Jednak nie zdziwiłbym się gdyby Samcro go wykończyło jeszcze
Alvarez też o dziwo żyję. Jednak nim zapewne zajmą się Chińczycy i dziewiątki.
Podobała mi się scena w więzienie jak Otto bierze odwet, a w tle leci audiobook.
Cliffhanger natomiast świetny. W przyszłym sezonie Jax będzie chciał odzyskać syna, Gemma będzie się ukrywać przed FBI, może nawet szykuje się wojna z Irlandczykami. Szkoda tylko, że Halfsacka nie będzie.
ładne zamieszki. Widać Majowie mają szacunek do Sons of Anarchy. Alvareza pogrążył układ z Zoebell. Nie wszystko złoto co się świeci. Nie wspomnieliście o tym, że Otto może być prawdziwym ojcem Jax. Ciekawe czy trup Westona w toalecie ujdzie na sucho.
Sack nie żyje na 101% Sutter powiedział w wywiadzie, że aktor grający Half Sacka, zrezygnował z gry w serialu.
Te wszystkie morderstwa i rozróby nie ujdą Synom na sucho.
Oglądam/oglądałem: The O.C., Lost, Heroes, Jericho, Traveler, Hidden Palms, Kyle XY, Hotel Babylon, Dexter, Chuck, Californicaiton, Weeds, Band of Brothers, Gossip Girl, Skins, True Blood, Sons of Anarchy, Samurai Girl, Merlin, Fringe, The Mentalist, Crash, How I Met Your Mother, Leverage, Trust Me, Southland, Burn Notice, Reaper, The Big Bang Theory, Nurse Jackie, Royal Pains, Hung
Extra odcinek ! Szkoda wora Caly sezon trzymal poziom, dla takich seriali warto poswiecic czas Wprowadzenie do 3 sezonu swietne ! Tylko nie rozumiem wypowiedzi Taifun'a, Otto ojcem Jaxa ? o.O Jak to wywnioskowales ? bo ja nigdy bym o czyms takim nie pomyslal
GENIALNY FINAŁ! Oczywiście oglądałem go od razu po emisji i nie pamiętam wszystkich szczegółów, ale to było po prostu mistrzostwo! Drugi sezon był jeszcze lepszy od pierwszego, zmiany które się powoli wdrążały w klubie, lekkie nieporozumienia, które na końcu wyszły na jaw. Totalnie nie spodziewałem się takiego zakończenia, cały odcinek siedziałem z zapartym tchem i patrzyłem z niedowierzaniem na to, co dzieje się na ekranie. Szybka akcja, genialne zwroty akcji i te napięcie rosnące z każdą minutą. Wiem, że może trochę słodzę, ale tak bardzo mi się ten odcinek, cały sezon i cały serial podoba. Teraz z niecierpliwością czekam na następny genialny sezon Sonsów, scenarzyści robią świetną robotę i niech wykażą się i tym w 3 serii.
Jedyną rzeczą, która mi się mniej podobała to śmierć Half-sacka, polubiłem Prospecta. Ale cóż, to już wina samego aktora, a nie twórców.
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
Odnośnie śmierci Half - Sacka to rzeczywiście twórcy ucieli wszelkie spekulacje:
Half-Sack is dead. We're not speculating here. Sutter said this himself in the Sepinwall interview, noting that Johnny Lewis, who played the character, wasn't happy on the show. " Creatively, he really wanted out of his contract. We had ongoing conversations, and we decided we'd find some noble way for him to go. It wasn't my intent to try to be sensational and kill off a main character. People are going to have their reaction, but I don't want an actor that's not happy. It's not good for the actor, and it's not good for the show."
Szkoda mi chłopaka. Szczerze mówiąc miałem nadzieję, że doczekamy takiego mimentu, że Half - Sack będzie jeździł z grupą jako normalny, pełnoprawny członek grupy
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Nie, nie nie! Jeszcze parę godzin temu przed obejrzeniem tego odcinka pisał, że chciałbym widzieć Half-Sacka z kamizelką z kosiarzem na plecach... Ech, strasznie go lubiłem. O odcinku jeszcze nic szczególnego nie mogę powiedzieć, oprócz tego, że był niezwykły, bo dopiero co go obejrzałem i jeszcze jestem w szoku... :o
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Kopara opadła , genialny finał. Najbardziej szkoda pół-wora , aż trudno uwierzyć, że teraz go nie bedzie, jakoś nie wyobrażam tego sobie. Stahl to juz przegieła na maksa, rany boskie, ile jeszcze musimy się z nią użerać? Gemma ma teraz kłopoty i pewnie będzie musiał zniknąć na jakiś czas. Zoebell frajer miał szczęście, ale jeszcze sie spotkamy . Watson za to nie miał tyle szczęścia , dobra scena. Końcówka to zajebiście mocny Cliffhanger , Sonsi w poszukiwaniu syna Jaxa przez następny sezon , nie cofający sie przed niczym, będzie ciekawie .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p