pobierz plik w całości
Jessi is out of control causing tension within the Tragers' home. After recent events, all members of the Trager family are on lockdown until Jessi is found. Lori enlists the help of Hillary to plot her revenge on Jessi; Josh plans a fun day of junk food and video games with Andy, only to be told that she can’t see him anymore; Declan is caught off guard when Hillary decides to do couples therapy with him and Lori; and things explode between Stephen and Nicole when she confronts him about his “affair” with Emily. Meanwhile, Kyle struggles to figure out how he should deal with Jessi. Upset that he is the reason for all of the Tragers’ issues he looks for a solution to fix everything.
Data emisji: 27 sierpnia 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
no to Tragerowie sobie ładnie wszystko poukładają gdy się wymienią informacjami
ciekawe co Kyle wymyśli teraz, wpadnie do Madacorp uwolni Fossa, a Foss zrobi to co z Zzyzx? to teraz tylko czekać na finał
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Ładnie się dzieje, akcja się posuwa do przodu szybko, ale pewnie znów nas zostawią z niewiadomą i cliffhangerem na koniec sezonu Jessi jest jeszcze bardziej denerwująca. Niby myśli, że jest zła, ale zachowuje się, jak przestraszony dzieciak - i ta końcówka eee Mogła skoczyć Albo coś namieszać, a nie chować się w lesie i czekać na bohatera Kyle'a, który ją uratuje
Akcja Josh/Andy normalnie mnie rozwaliła, jak oni coś wymyślą, to można z nich płakać ze śmiechu
Ostatnio edytowano 29 sie 2007, o 14:32 przez Nikola, łącznie edytowano 1 raz
Awww... Lori/Declan - brakowało mi ich razem Dobrze, że się pogodzili
HeroSHI napisał(a):"For the love of Peter Petrelli"
To było boskie! Kolejne, po VM, odniesienie do innego serialu. W ogóle uwielbiam Hillary Choć dobre też było: Hillary: The intensity of Kyle-Declan frienship... We'll call it Keclan...
ariena napisał(a):Te jego wahania trwały troche za długo bo i tak było wiadomo, że jej pomoże.
Dokładnie - takie niepotrzebne przedłużanie z jakimiś duszkami w jego pokoju
przemko466 napisał(a):czy planowany jest 3 sezon kyle ? bo 2 sezon już niedługo sie skończy
13 odcinek 2 sezonu wyemitowany zostanie 3 września, po czym nastąpi przerwa i 14 odcinek powróci gdzieś w zimie, podobno na początku 2008 roku.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
A mi się podobał motyw z Jessi. Teraz Madacorp będzie miał przeciwko sobie ich oboje:D Moze byc ciekawie. Qrde mam nadzieje ze Fossa jakoś odratują w pierwszej kolejności...
Josh i Andy jak zwykle wymiatają
Obejrzane: Lost Prison Break House M.D. 4400 Heroes Jericho O.C. Kyle XY Standoff Ekipa Rome Greek Dirty Sexy Money The Journeyman Cane Weeds Gossip Girl Oglądam: Fringe Bttlestar Galactica (sezon 3) Dexter (sezon 2) W kolejce: Merlin
I co daleeeeeeeej?!?!?! To dopiero serial, że po każdym odcinku zostaje to pytanie. Odcinek dobry, ale te siedzenie w myslach Kyle mogło być krótsze. 7/10
HeroSHI napisał(a):Hills: "For the love of Peter Petrelli"
Josh i Andy - myslałam, że padnę jak powiedziała "let's go upstairs and make out" czy coś w tym stylu ogólnie to dalej mnie troche denerwuje, taka dziwna jest
a Jessi jak na końcu płakała nad ta przepaścią juz miałam ochotę wstać i ja zrzucić żeby przestała
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Andy i Josh to świetna para i tak niech pozostanie Kyle prowadzi dialog z samym sobą u siebie w głowię naprawdę dziwne. Jess się znalazła i wyruszyła na poszukiwanie prawdy razem z Kylem, ciekawe co znajdę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p