THE ANNUAL SNOWFLAKE BALL — For the annual Snowflake Ball, Blair and Chuck make a bet that they can find the ideal dates for each other. Aaron’s ex-girlfriend, Lexi (guest star Natalie Knepp), expresses an interest in Dan which creates conflicted feelings for Serena. Nate, Jenny and Vanessa get into a tangled situation that puts their friendships and hearts on the line.
Data emisji: 1 grudnia 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Znowu irytująca J. o gee, jak ja jej nie mogę znieść! w sumie to dobrze, że V/N są razem L/R <3 ahhh, Lily ślicznie wyglądała w swojej kreacji. B/C miło się ich oglądało! ogólnie Snowflake Ball był cudowny! <3
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
Ale też Serena miała okropną sukienkę I w ogole nuży mnie wątek jej i Dana.
Najfajniejsi byli Blair i Chuck zakładający się o Dorotę Czytając wcześniej spoilery o Blair 2.0 i Chuck'u 2.0 myślałam, że jakoś szerszy bedzie ten wątek i oni naprawdę będą przypominali pierwowzory a oni w ogóle jacyś inni byli
Lilly/Rufus <3 Precz z Bartem!
I dobrze, że wszyscy odwrócili się o Jenny, oby jeszcze ktoś jej dokopał
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Ależ dziękuje za życzenia choć nie wiem czy to taka wspaniała wytrwałość skoro wymaga kompletnego odwrócenia się od rodziny, szantażowania ojca i traktowania Vanessy w taki sposób. I trochę dystansu; widzisz emotikonke przy mojej wypowiedzi? Jak nie wiesz co ona znaczy to poczytaj sobie w internecie.
Ale mnie D/S wkurzają! No przecież wiadome, że oni mają być ze sobą, ciągle się kochają a tu dalej nic! Scenarzyści ciągną to jak flaki z olejem, a to tylko kwestia czasu. Mam nadzieje, że S zerwie z A jak najszybciej. N/V, od tego odcinka zaczynam im kibicować. Strasznie mi się zaczęła podobać ta para. Vanessa potrafi się od razu przyznać do błędu, a Jenny-bitch musi sie obrażać, robić jakieś wielkie sprawy i mścić się. B/C ja ich nigdy nie zrozumiem. Co z tego, że im sie nie uda, nie warto spróbować? L/R fajna jest między nimi chemia. No i ciekawe co z Bartem, jakby wypadek był śmietelny nie miałbym nic przeciwko. ;]
ja już chce następny odcinek. i ile odcinków gg będzie w tym roku, wie ktoś?
indian napisał(a):Jenny jest super pieknie dołożyła ciotkom na koniec
Tylko że najpierw z nimi spiskowała (po mimo tego, jak ją kiedyś potraktowały), a potem była bohaterką, bo im powiedziała, że są beznadziejne...
W którym momencie Vanessa rozwaliła związek NJ? W ogóle czy można mówić w tym przypadku o jakimkolwiek związku? I Vanessa chyba nie kłamała DŁUGI czas...no ale mniejsza z tym, bo Jenny też kłamała. Według mnie obydwie się zachowały jak idiotki, ale ośmieszenie laski przed wszystkimi, to już jednak chwyt poniżej pasa.
Gdyby to był jeden błąd, to jeszcze bym to jakoś zrozumiała...tylko że Jenny na swoim koncie ma już kilka tych błędów. I nigdy nie będę podziwiać osób, które ranią bliskich, bo chcą spełnić marzenia. A to że ma talent i marzenia, nie usprawiedliwia jej zachowania...
D/S - nuuuuda. Widać że nadal do siebie lgną...więc niech już skończą tą farsę, jaką jest A/S...
Lexie - o lol.
Rufus/Lily - boscy są...ale pewnie nadal będziemy czekać i czekać na nich...
Bart - jeżeli umrze, to Chuck pewnie będzie w dark place.
no to ładnie się podziało... jedyne to fajne były sceny z B./Ch. klimat nieodparty... a co do końcówki... tydzień temu to znalazłam, a teraz już wiem o co kaman...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p